2017 m. rugpjūčio 20 d., sekmadienis

Rivile programa aprasymas

Rivile programa aprasymas Programos, atnaujinimai ir dokumentacija. Jei, dirbant su mūsų produktais, jums kyla. Gal galėtumėte patarti, kur galima būtų rasti Rivilės darbo užmokesčio modulio aprašymą.

Rivile programa aprasymas
As dar naujoke smile Bet zinau kad universitetuose moko. Daliniam informacijos apsikeitimui galima naudoti sistemos "Rivilė - GAMA". Rivilės Interneto svetainė apskaitos kompiuterizavimas buhalterinės apskaitos programos ir sistemos Rivile-GAMA Rivile-SOLO, Martynas Jusys.


Galvojau kad Rivile ir yra bendras aprašymas. Reikalingas išsilavinimas – vidurinis. Tiekėjams galima priskirti sutartis, jas aprašyti. Apskaitos ir verslo valdymo sistema Rivilė-GAMA yra galimybė kurti iš šių, pagrindiniu. Norciau gauti platesni programos Rivile-Solo aprasyma. Instrukcija, kaip suinstaliuoti Rivilės darbo vietą į naują kompiuterį.


Darbo su kompiuterizuota buhalterinės apskaitos programa „RIVILĖ-GAMA“ mokymo tikslas – suteikti žinių ir parengti darbuotoją. Viena populiariausių apskaitos programų Lietuvoje yra „Rivilė“. Lietuvos įmonių mažo ir vidutinio verslo sektoriuose. Pardavimų aplikacija pagal Rivilė duomenų šaltinį – Vartotojo vadovas. Taikomoji aplikacija veikia pilna apimtimi (aprašyta šiame dokumente). Prieš pradedant naudotis QlikView programa ir pardavimų aplikacija, reikia patikrinti ar Jūsų. Buhalterinės apskaitos programa "Rivilė GAMA" - tai sistema, apimanti buhalterinę.


Asmenims, turintiems buhalterinės apskaitos pagrindus. Darbo aprašymas Krovinių važtaraščių išrašymas Automobilio svėrimas, dokumentacijos ruošimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...