2017 m. rugpjūčio 27 d., sekmadienis

Rozancius kaip kalbeti

Rozancius kaip kalbeti Tiksliau sakant, norėčiau pakalbėti apie tai, kaip melstis Rožančių geriau. Mes negalėsime teisingai kalbėti šventojo Rožančiaus. Bet niekur neminima kaip kalbėti nepilną rožinį, kai kalbama vienas.

Rozancius kaip kalbeti
Rožinys (arba rožančius, rožinis) – meditacinė kartotinė malda, skirta apmąstyti Kristaus gyvenimą. Taip pat vadinamas šios maldos kalbėjimui naudojamas. Heide, visų pirma nusiperki rožančių ir madaknygę kur tekstas parašytas, na visos paslaptys. Iš naujo pradėti kalbėti rožinį šeimoje reiškia įterpti į kasdienį gyvenimą visiškai kitokių paveikslų, išganomųjų slėpinių paveikslų: Atpirkėjo.


Rozancius kaip kalbeti
Maldos, kurias naudojame kalbėdami rožinį. Spalio mėnesį tikintieji kviečiami kalbėti. Prisiminiau kazkur girdeta minti apie gyvaji rozanciu, kai zmones grupeje kartu. Kalbėti rožinį reiškia ne ką kitą, kaip kartu su šv. Lietuviškai sakoma kalbėti rožinį, giedoti rožinį. Dieviškojo Gailestingumo Rožinį galima kalbėti bet kada. Kaip pažadėjo Viešpats Jėzus, tai yra labai galinga malda prašant nusidėjėlių atsivertimo, ypač jei.


Tikrai nezinau tokios situacijos, priesingai galiu kalbeti apie tai, kad. Sutikau nemažą katalikų, kuriems rožančiaus malda tokia lyg ir nereikalinga.

Rozancius kaip kalbeti
Rožinis – „rožių grandinė“ – yra pamaldus Jėzaus gyvenimo apmąstymas. Saulius Černiauskas: Jeigu vaikas yra išmokytas kalbėti rožančių ir meldžiasi šia malda, gali turėti. Kai kuriose parapijose į Rožančiaus draugiją įrašo spalio. Yra daug žmonių, kurie turi įprotį kasdien kalbėti rožančių.


Man pačiam ne kartą teko sutikti Washingtone, Georgetowno Universiteto parke studentus ir mokslus. Marija kontempliuoti Kristaus veidą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...