2017 m. rugpjūčio 22 d., antradienis

Ryto rato zaidimai darzelyje

Ryto rato zaidimai darzelyje Pasvalio lopšelio darželio „Eglutė“ auklėtoja metodininkė. Auklėtoja sveikinasi su vaikais tardama „Labas rytas“ ir mesdama. Susidūriau su tokia situacija, kad atliekant praktiką viename darželyje pavaduotoja labai.

Ryto rato zaidimai darzelyje
Pirštukų žaidimai yra puiki meninės išraiškos forma, tuo pačiu lavinanti vaikų smulkiąją. Nykštukų“ grupę sudaro 5-7 metų priešmokyklinukai, „Vila Vilaitė“ darželyje ruošiami mokyklai, kurie po metų. Kiekvienai sveikatos valandėlei parenkami žaidimai, užduotys, mįslės, diskusijų ir Minčių lietaus.


Visi susiima už rankų, dainuoja, eina ratu ir atlieka veiksmus, kurie.

Ryto rato zaidimai darzelyje
Vežė į malūną ir malė (judiname ratu kumščius). Visi žaidėjai sustoja ratu, o rato viduryje stovi vienas žaidėjas, kuris pats. Išsiaiškinti, ko reikia, kad darželyje jaustumėmės linksmi ir laimingi ir. Dainuoja ryto dainelę ,,Apsikabinimo dainelė”;. Rytinis pasisveikinimas: Labas rytas suraitytas( raito ore su pirstukais).


Daug grupės vaikų dalyvavo Marijampolės vaikų lopšelio – darželio organizuotoje. Kiekvieną rytą susiburiame į ryto ratą ir aptariame ką veiksime visą dienelę. ANKETA PEDAGOGAMS Esu Vilniaus kolegijos Pedagogikos fakulteto 4 kurso studentė. Atlieku tyrimą baigiamajam darbui.

Ryto rato zaidimai darzelyje
Auklėtoja, iš ryto atėjusi į darželį, pasirengia darbui ir laukia ateinančių vaikų. Jo metu žaidžiami pirštų ir rato žaidimai, rateliai, dainuojamos dainelės. Ryto Ratas buvo nuostabus: vaikai susėdo ant pagalvėlių vos jų.


Dainelės pagalba vaikai po vieną sukviečiami į ryto ratą. Po to žaidžiami pirštukiniai ir aktyvesni rato žaidimai. Mūsų darželio bendruomenė jau nebe pirmus metus dalyvauja eismo. Ryto ratas, 12:00-12:15, Pasiruošimas miegeliui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...