2017 m. rugpjūčio 27 d., sekmadienis

Šalikų mezgimas virbalais (schemos)

Šalikų mezgimas virbalais (schemos) Stanislava Vaitkeviciene pamačiau facebook raštą gal daugiau tinka šalikui patiko pabandžiau vėliau megzti gavosi ne taip dabar nerandu. Renkantis mezgimo raštus labai svarbu pritaikyti tiek virbalų, tiek siūlų storį. Jei norite, kad mezgamas daiktas būtų lengvas ir purus, rinkitės kiauraraščio raštus.

Šalikų mezgimas virbalais (schemos)
Выбрана рубрика Skaros, salikai. Riešinių mezgimo schemos ir raštai. Norėjau pasiteirauti apie 100 žinutėje, esančią sigitos 1987 schemą.


Virbalai cia ko gero butu 6- 7 dydzio, nes 5 numerio virbalais mezgant gaunasi per mazos akys, o norysi orumo, purumo.

Šalikų mezgimas virbalais (schemos)
Užsidėti 5 akis ir megzti pagal šią schemą. Noriu pasiteirauti kokiu rastu butu mezgamas sis salikas. Pristatau jums mezgimo raštą "RIPSAS". Tai yra vienas lengviausių raštų, todėl yra labai rekomenduojamas. Sveikos mamytės, Prašau Jūsų pagalbos.


Kažkaip sugalvojau, kad reikia vyrui storą šaliką Kalėdų proga numegzti. Nemokamos mezgimo, nėrimo, siuvinėjimo ar kitos technikos schemos. Paskelbta Mezgimas ir pažymėta mezgimas, mezgimo raštai, mezgimo schemos. Mezgimo raštų galerija su mezgimo schemomis.

Šalikų mezgimas virbalais (schemos)
Trikampių skarų schemų lobynas36 žin. Mano mezginiaisnieguolesmezginiai. Susiaučiamas megztukas Rankų darbo, virbalais m. Mezgėjų siūlo paslaugą - Šalikų mezgimas. Mezgėja Klaipėdos rajone, Mezgėja Molėtuose, Mezgėja Vilniuje, Mezgėja Kaune, Mezgėja Alytaus rajone.


Apykakalių, šalikų, skarų mezgimas virbalais. Leidykla: Conto Litera Leidimo metai: 2012. Iš siūlų galime padaryti daugybę gražių dalykų ir tam visai nereikalingi virbalai ar vąšelis! Pamėginkite pamiklinti pirštus ir vos per pusvalandį. Nieko tokio, šaliką jūs galite nusimegzti savo pačios rankomis. Rudens mezginiai: naujosios technologijos ir tendencijos. Tai knyga mokančioms megzti ir norinčioms padaryti dailų, išskirtinį aprangos aksesuarą sau ar kitam.


Daugybė spalvotų nuotraukų, schemų ir brėžinių padės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...