2017 m. rugpjūčio 3 d., ketvirtadienis

Samsung s3 stikliuko keitimas kaina

Samsung s3 stikliuko keitimas kaina Samsung Galaxy S3 (GT-I9300) stikliuko keitimas. SAMSUNG Galaxy telefonų ir SAMSUNG TAB planšečių stikliukų keitimas. Tačiau gabūs ir patyrę Geros Taisyklos meistrai gali pakeisti tik ekrano stikliuką - tai padės Jums sutaupyti daugiau, nei pusę ekrano modulio keitimo kainos.

Samsung s3 stikliuko keitimas kaina
Ekrano ir liečiamojo paviršiaus komplektas (Mėlyna), 322,49 LT 93,40 EUR. Visos nurodytos kainos yra orientacinės, gali kisti atsižvelgiant į gaminio. Mano samsung s3 krito ant zemes ir skilo stikliukas. Kiek kainuotu samsung galaxy s6 edge stikliuko keitimas?


Samsung s3 stikliuko keitimas kaina
Neskubėkite keisti viso ekrano, dažniausiai užtenka pakeisti tik viršutinį stiklą ir tai Jums kainuos net 3 kartus. Dar daugiau sumažinome Ipad stikliukų keitimo kainas! Garantinių, negarantinių telefonų taisymas Kaune, viršelių keitimas. Preliminarios mobiliųjų telefonų taisymo kainos:. Keičiu daugumos SAMSUNG GALAXY telefonų ekranus arba tik stikliukus. Ekranų ir stikliukų keitimo kainos: Samsung.


Keist reikia ekrana su touch, keiciasi jie kartu, kaina originalo kazkas apie 500, plius keitimas, jei ne pats desiesi, apie 50. Kiek ebay kainuoja turi pats ziuret. S3 kaina apie 200€ naujo , geras ekrano pakeitimas ebay ar aliexpress apie 100€.

Samsung s3 stikliuko keitimas kaina
Detalės keitimas Jūs galite pasinaudoti mūsų taisyklos paslaugomis. Mes pakeisime šią dalį Jūsų įrenginyje maždaug per 30 minučių. Nauja paslauga — telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas! Norėdami sužinoti konkretaus įrenginio stiklo pakeitimo kainą, prašome teirautis. LCD modulio keitimas - 110 € (379,81 Lt).


LCD stikliuko keitimas - 43 € (148,47 Lt). Ausinuko lizdo keitimas - 30 € (103,58 Lt). Bet man šovė geniali idėja: pasikeisti ekraną. Buvo proga pasikrapštyt prie GALAXY S3. Gal kas turite SAMSUNG GALAXY S3, ir esate sudauzusios ekrana, kiek kainavo jo pekeitimas? USB jungties modulio keitimas 46,00 Lt 14. Jeigu keitėtės ekraną, šio modelio ekrano keitimo kaina nurodėte nelogiška, nes tokių kainų pas mus nėra. Keičiame visų gamintojų išmaniųjų telefonų ekranus, stiklus ir modulius.


Taip pat klijuojame apsaugines ekranų plėveles ar stikliukus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...