2017 m. rugpjūčio 7 d., pirmadienis

Santuokos registravimas internetu

Santuokos registravimas internetu Prašymo sudaryti santuoką priėmimas ir santuokos registravimas. Deja, bet Lietuvoje santuokos registravimas internetu negalioja. Elektroniniu būdu prašymo įregistruoti santuoką pateikti negalima, nes.

Santuokos registravimas internetu
Prašymas sudaryti santuoką priimamas iš karto, o santuoka registruojama įstatymo. Paslauga teikiama asmenims, norintiems įregistruoti santuoką. Norintys susituokti asmeniškai paduoda nustatytos formos prašymą vieno iš jų arba jų tėvų. Santuoka registruojama vieno iš susituokiančiųjų arba jų tėvų gyvenamosios vietos civilinės metrikacijos įstaigoje, taip.


Santuokos registravimas internetu
Dėl vieno iš susituokiančiųjų ligos, pateikus sveikatos priežiūros įstaigos išduotą dokumentą. Civilinės metrikacijos skyrius registruoja gimimą, tėvystės pripažinimą, tėvystės (motinystės) nustatymą ir nuginčijimą, įvaikinimą, santuokos sudarymą. Santuokos registravimo ceremonijos organizavimas ir vykdymas civilinės metrikacijos įstaigos paskirtu, su norinčiais tuoktis sutartu laiku bei jų. Jei prašymas patikrinti santuokai reikalingus dokumentus pateikiamas internetu. Kalbėdami apie santuokos kainą dažniausiai žmonės mini, kiek jiems kainavo vestuviniai drabužiai, transportas, salės nuoma, maistas, gėrimai. Prašymo įregistruoti santuoką priėmimas ir santuokos registravimas. Paslaugą galima užsakyti ir internetu sistemoje MEPIS.


Administracinės paslaugos perkėlimo į internetą lygis–2. Deja, elektroniniu būdu negalima pateikti prašymo santuokai, nes vadovaujantis Lietuvos Respublikos civiliniu kodeksu prašymą santuokai registruoti galima.

Santuokos registravimas internetu
Ne anksčiau, nei 30 dienų iki numatomo santuokos registravimo. Santuokų registravimas ir apskaitymas; Vardo, pavardės, tautybės pakeitimas;. Kokią santuoką pasirinksite: civilinę ar bažnytinę? Gimimas registruojamas vaiko gimimo vietos arba jo tėvų ar vieno iš jų. Apie santuokos registravimo vietą pažymima santuokos sudarymo.


Jauna šeima Aistė ir Jonas džiaugiasi užregistravę savo santuoką internete. Gairės: europos sąjungos, santuoka, registravimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...