2017 m. rugpjūčio 2 d., trečiadienis

Satino patalynės komplektai

Satino patalynės komplektai Aukštos kokybės, puošnus ir švelnus - satino patalynės komplektas. Elegantiškas, aukščiausios kokybės premium satino patalynės komplektas išskirtiniam. Didžiausias satino patalynės komplektų pasirinkimas!

Satino patalynės komplektai
Visada NEMOKAMAS pristatymas ir išskirtinis dėmesys klientui. Satinas (100% medvilnė) - patalynė, trokštantiems jaukumo savo namuose! Patalynės komplektas "Skandinaviškas Stilius", 2 dalių, 140x200 cm.


Aukščiausios kokybės patalynės komplektai, su naujausių tendencijų įkvėptais įspūdingais raštais.

Satino patalynės komplektai
Satino patalynės komplektas 150x215cm Rožės. Satininis patalynės komplektas "Elona". Mako satino patalynės komplektas "Lėja". Užvalkalai siuvami iš mikropluošto, drobės, 3D bei aukščiausios klasės satino audinių. Antklodės dydis: 160x200 cm , 200x220 cm. Stilingi, kokybiški TAC namų tekstilės gaminiai patraukliomis kainomis. Taip pat ši patalynė pagaminta iš specialiai apdirbto audinio, kuris nelinkęs glamžytis ir yra itin.


Dvigulis 100% satino - medvilnės patalynės komplektas! Minėta technologija suteikia žvilgesio ir švelnumo ir taip patalynės komplektai įgauna žvilgesį ir švelnumą.

Satino patalynės komplektai
Satinas, nepaisant jo lengvumo, dėl specifinių. Audinys: 100% Medvilnė (satinas); Išmatavimai (cm): 200 x 220; Komplekto dalių skaičius: 6. D patalynės komplektas "Automobilis", 6 dalių, 200x220 73 €. Satinas laikomas prabangiu audiniu ir lyginamas su šilku ir ilgus metus buvo prieinamas tik. Bene plačiausiai satino audinys naudojamas siuvant patalynę. Maizoje rasite: Patalynė, užvakalai patalynei, patalynės komplektai, paklodės, lino patalynė, satino patalynė, užvalkalai patalynei, paklodės, vaikiška patalynė. Sudėtis: 100 procentų medvilnė (satinas).


Eglė Šlapkauskienė: Patalynė siuvama iš satino, damasto, batisto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...