2017 m. rugpjūčio 28 d., pirmadienis

Širdies skersaruožis raumuo

Širdies skersaruožis raumuo Skersaruožis raumeninis audinys, griaučių raumeninis audinys - audinys. II dalis, vizualiai pateikiamas širdies skersaruožis raumuo. Dalykai: Gamtamokslinis ugdymas.

Širdies skersaruožis raumuo
Visą raumenį supanti jungiamojo audinio makštis yra vadinama epimiziumu. LYGIOJO RAUMENS SANDAROS YPATUMAI. Peržiūrėti milions žodžius ir frazes visomis kalbomis. Jei pažeidžiami griaučių skersaruožiai raumenys, o širdies.
Širdies skersaruožis raumuo
Raumenų tipai: lygieji, griaučių skersaruožiai, širdies skersaruožis raumuo.


Griaučių ruožuotasis raumuo kaip organas. Lygieji raumenys: Tai nevalingi raumenys Jų yra vidaus organuose. Kūno raumenys: nugaros, krūtinęs, pilvo, galvos, kaklo, viršutinės ir. Raumeniniams audiniams priskiriama lygusis, skersaruožis, širdies. Miokardas - tai širdies raumuo, kurį sudaro širdies skersaruožis raumeninis audinys. Raumeniniai audiniai yra dviejų rūšių: skersaruožis ir lygusis (ypatinga rūšis yra širdies raumuo, mes jo neišžiūrėsime). Vegetacinė nervų sistema, širdies ir kraujagyslių sistema (ŠKS) reliatyviai.


Tłumaczenie "širdies skersaruožis raumuo" w słowniku litewsko-polski w Glosbe - wielojęzycznym darmowym słowniku online. Galva, Barzda, Užkrūčio liauka, Dramblio kaulas, Kaklas, Sausgyslė, Raginis sluoksnis, Blauzda, Širdies skersaruožis raumuo, Regos nervo diskas, Šlaunis. Pamatiniame narelyje yra stiprūs raumenys, judinantys nagelį, ir nuodų liauka su. Akis dirba širdies darbo pagrindu, t. Daugelis žmogaus skeleto raumenų – skersaruožiai skeleto raumenys. Tuo tarpu skersaruožis širdies raumuo ir lygieji.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...