2017 m. rugpjūčio 20 d., sekmadienis

Skaitymo tekstai pirmokams

Skaitymo tekstai pirmokams Pirmųjų diktantų pavyzdžiai (pagal lygį) : 1. View more presentations or Upload your own. PIRLS (Progress in International Reading Literacy Study).

Skaitymo tekstai pirmokams
Skaitymo gebėjimų užduotys, paremtos informaciniais tekstais. Rasime ir pradinukams tinkamų skaityti tekstų (daugelis įgarsinta). Landsbergio knygelės mielai skaitomos ne tik vaikų, bet ir tėvelių. Angelų pasakos" personažai – angelas Gabrielius ir arkangelas Mykolas.
Skaitymo tekstai pirmokams
Elementoriaus literatūriniai tekstai ir kalbinė medžiaga sudaro nedalomą visumą. Ypač daug dėmesio skiriama skaitymo ir rašymo gebėjimams ugdytis, siekiama dėti fonetinės.


Pratybų sąsiuvinis pirmokui ir mokytojui, pirmokui ir jo tėvams. Pirmokai, skaitydami grožinius tekstus, jų ištraukas, pradeda susipažinti su. Leidinyje esančios užduotys apima visas lietuvių kalbos sritis: kalbėjimą, klausymą, skaitymą, rašymą. Taisyklingos lietuvių kalbos vartojimo. Buvo vertinamas mokinių skaitymo greitis ir skaitymo tikslumas. Sąsiuviniuose pirmokai vienas užduotis gali atlikti flomasteriu ar spal-.


Tačiau skaitymo paskirtys nėra griežtai atskiriamos pagal tekstų rūšis.

Skaitymo tekstai pirmokams
Jei gerai supratau, tai priemonės yra parengtos tik pirmokams g. Užsirašiau, kad pirmokai pavasarį skaito apie 30 žodžių, baigdami antrą. LT – tekstai – Rimantas Černiauskas – Pasakėlės vaikams. Kitą kartą vaikai buvo geri ir paklusnus, o mokytojai neklaužados ir tinginiai. Mokymo priemonė „Skaitymo pratybos“ skiriama pradiniam skaitymo mokymui ir kalbos analizei. Ji tinka ikimokyklinukams, priešmokyklinukams, pirmokams. Mano elementorius“ – tai vadovėlio komplektas kiekvienam pirmokui – ir dar. Pažįstantiems raides skirti nesudėtingi tekstai pirmiesiems skaitymo įgūdžiams.


Antroje knygoje pateikti tekstai yra skirti skaityti visiems pirmokams. Skaitymo bei rašymo sunkumai: nekaltinkite vaiko nuotrauka, foto. Vaikų gebėjimas prisiminti informaciją, taip pat išmokti skaityti, rašyti labai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...