2017 m. rugpjūčio 24 d., ketvirtadienis

Sunaus palaiminimas vestuviu proga

Sunaus palaiminimas vestuviu proga Dievo palaiminimą gavusius savo vaikus. Aš – Motina – aš obelis iš balto Sūnaus sodo. Sveikiname Jus tapus šeima, vieninga, gražia, ištikima.

Sunaus palaiminimas vestuviu proga
Vėl metai po metų prabėgs nejučia, o Jūs prisiminsit akimirką šią. Te vasaros saulė Jums šviečia. Man atrodo, čia svarbiau jūsų tėvų palaiminimas išleidžiant sūnų, o ne šventė, kurią kaip pati sakei, nori sūnų.


Vienas jų galėtų būti Motinos Teresės žodžiai: Gyvenimas yra galimybė — išnaudokit ją.

Sunaus palaiminimas vestuviu proga
Apie blessing tėvai turėtų apsvarstyti ir susitarti dėl turintis ceremonija su nuotaka. Priklausomai nuo vestuvių palaiminimas scenarijus gali būti. Pasveikink savo artimus bet kokia proga. Vestuvių tostai, žodžiai Prieš išvykstant (prie stalo) Vestuvių maršas išlydės iš kiemo. Kai lyja lietus - Tu skubėki pas Ją - Kai vakaras tirpsta žvaigždėtas. Ir savo širdim neramia neramia Nuveski į naktį, į lietų.


Apie šeimos židinio įteikimą vestuvėse. Jie su kunigo palaiminimu įteikia šeimos židinį laimindami vaikus ir linkėdami jiems kuo didžiausios laimės, meilė ir. Tu taip gerai prisimeni tas dienas: Tą dieną, kai jis pirmą kartą pajudėjo po širdimi, Tą dieną, kai jis pirmą kartą pažvelgė tau į akis Tą dieną, kai jis ištarė.

Sunaus palaiminimas vestuviu proga
Tėvų palaiminimas per vestuves. Kitas svarbus dalykas, kurio jaunieji neišbraukia iš savo vestuvių scenarijaus, yra tėvelių palaiminimas išlydint iš namų. Gražiausi žodžiai, linkėjimai, sveikinimai jauniesiems vestuvių proga. Vestuviniai sveikinimai, SMS žinutės jauniesiems, atvirutės.


Mieli tėveliai, šiandien jūs prisimenate sūnaus pirmą šypseną, pirmą ištartą žodį "mama, tėti", atrodo. Po palaiminimo visi ruošiasi važiuoti į ceremonijos vietą. Daugiau sveikinimų ir tekstų rasite Vestuvių tekstai. Jums dėkingi už palaiminimą, tegu jis sergi mus nuo gyvenimo negandų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...