2017 m. rugpjūčio 2 d., trečiadienis

Sup lentos kaina

Sup lentos kaina Kadangi net ir pigiausios pripučiamos irklentės kainuoja bent 300-400 eur. Gamintojai didina pripučiamų irklenčių standumą įvairiais būdais: kad lenta. Irklentę už sąžiningą kainą galite įsigyti ir pas mus.

Sup lentos kaina
GLOVE SUP, SURF DIVA SUP, ir PAT RAWSON SUP emė savo lentas pardavinėti visame pasaulyje. SUP (stand up paddle boarding) - tai sportas, kai jūs plaukiate su lenta, labai panašia į banglentę irdamiesi irklu. Tai puiki irklentė, už Lietuvišką kainą.


Už papildoma kainą pridėčiau ir irklą).

Sup lentos kaina
Galiu siųsti į bet kurį Lietuvos kampelį. ACE-TEC SUP lenta sukurta irkluotojams, sveriantiems iki 120 kg. SUP banglentės (irklentės) nuoma: 1 val. Lentų pardavimai kasmet kyla kartais. Jeigu pabandei ir užsikrėtei SUP (irklenčių) virusu, netrukus, turbūt, norėsi.


Taigi, renkantis irklentę bangoms, svarbu pasirinkti tinkamą lentos. Aktyvus poilsis su irklenčių (SUP) nuoma Vilniuje ir Trakuose. Savo klientams siūlome konkurencingas kainas, atitinkančias kiekvieno piniginės storį. SUP) mokyklos, laisvalaikio centrai, bei.

Sup lentos kaina
Kiekviena BIC lenta yra sukurta dizainerio eksperto. Lt tai viena iš boardshop parduotuvių, kuri specelizuojasi į “lentų” sporta. Garantuojame pačia geriasuia sup board kaina Lietuvoje.


Stand Up Paddling, SUP) Lietuvoje dar embriono stadijos, visgi. Reikia tik specialios lentos – irklentės ir vieno irklo. Jogos SUP Irklas Lentos, Conleys, Подарочные наборы, kaina € 1498. Drabužiai, avalynė, suknelės, batai, apranga, baldai, technika. Parduotuvėje RĖDA-SuperprekėsArba urmo Bazėje 11 sandėlys 12 vieta. GRINDŲ LENTOS Labai gera kaina – šiaurinės medienos, pušinės, eglinės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...