2017 m. rugpjūčio 27 d., sekmadienis

Usb to hdmi kaina

Usb to hdmi kaina USB laidai, HDMI laidai telefonui geromis kainomis! Kabelių ir laidų pagalba galėsite prijungti kelis skirtingus įrenginius su USB ar HDMI jungtimis ir tokiu būdu patogiai perkelti informaciją. Laidai, jungtys ir adapteriai Gera kaina.

Usb to hdmi kaina
KABELIS SINOX USB-A M - USB MINI 5PIN, BLACK 1. Rozetė HDMI sieninė 2lizdai, HDMI-Rx2, 6. Nano Stick Media-Tech Bluetooth, 10m, USB. Kabelis DP (DisplayPort) 20pins - HDMI 19pins 1. Visos kainos nurodytos su PVM, papildomai skaičiuojamas pristatymo mokestis. TIK 15 eur Originalus usb pakrovėjo laidas, ilgis 1m. Iš Micro HDMI į HDMI adapteris Kaina galutinė. Preke, Prekes kodas, Kiekis, Kaina, e-Kaina.


Juo galite vienu metu įkrauti MacBook kompiuterį su USB-C jungtimi, prijungti kompiuterį prie išorinio ekrano. Adapteris turintis HDMI, USB-C ir USB 3. Hoco Metal FMI Lightning - USB kabelis. HDMI laidas užtikrins, kad perduodamas signalas neprarastų kokybės. Su šiuo adpteriu USB-C - HDMI prie kompiuterio USB-C prievado galėsite prijungti antrą monitorių, televizorių ar.

Usb to hdmi kaina
Lietuvoje mažiausiomis kainomis su nuolaidomis, akcijomis. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


HDMI Video extender DIGITUS HDMI Video extender over Cat5 with IR function. Konverteris Unitek Konverteris USB 2. Paverskite savo kompiuterį ar planšetę dar funkcionalesniu, nestabdykite savęs, išplėskite savo galimybes bei suderinamumą su išoriniais įrenginiais dėka "HP. Atkuria visus media failus, turi HDMI 2. USB, HDMI, S-Video, RCA ir panašiai. Tačiau nėra paaiškinimo kam jos reikalingos, kokia ką reiškia ir kuo. M Colour: Grey Version: Crossed Pinning: DSUB9 female - DSUB9 fema. HDMI ir analoginio video redagavimo plokštė su USB 3. Taip pat garso ir vaizdo failus iš USB laikmenų ir kompiuterinio tinklo, tame.


HDMI įėjimai, leidžiantys panaudoti grotuvo viduje esančius puikius vaizdo ir garso procesorius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...