2017 m. rugpjūčio 27 d., sekmadienis

Vaikyste tai margas drugelis

Vaikyste tai margas drugelis Ji lekia kaip pievų drugelis, Ji greitai apleidžia. Rekomenduojama: Dell OptiPlex 3040 Mini. Dovanoju Tau vaikystės pasaką, Džiugų juoką, laukų žalumą, Dovanoju viską; - tik ne. Margas drugelis iš pėdučių atspaudų JUMS PRIREIKS: balto popieriaus lapo, dažų piešti rankomis- pirštukinių dažų, spalvoto popieriaus. Todėl bėk ir statyki svajonių pilis. Gal vaikystė mane labai anksti įtraukė į gyvenimo laimę ir nelaimes, gal daug anksčiau. Bėgo nubėgo mano vaikystė, kaip tas margas drugelis nuplasnojo, bet.

Vaikyste tai margas drugelis
Vaikystė lyg margas drugelis“, spec.


Su 7-uoju gimtadieniu Tave sveikina draugės. Darželis turi tradiciją – išeinantiems vaikams „nupinti“ vaikystės vaivorykštę, tai šventės simbolis. Spektaklis vaikams tolerancijos dienai. O juk taip gera ir smagu matyti savo vaikus besišypsančius. Tik, atrodo, neseniai ketvirtokai nedrąsūs. Vaikučius ugdo auklėtojos Regina Kazilienė ir Birutė Poškuvienė. Auklėtojų padėjėja – Danė Kasputienė.


Kad turi vieną vaikystę, vieną pirmą meilę.

Vaikyste tai margas drugelis
Visus bendruomenės narius į „Šilą“ atvedė vaikystė, nuostabiausias laikas žmogaus gyvenime, kai svajonės. Vidury žalios pievelės sukasi margi drugeliai. Ji skraido lyg pienės pūkelis, Ir greitai palieka ji. Pažinti nenorėsi, Bet šito margo lapo, Tikiuosi neišpleši. Vaikų dienos paminėjimas Batniavos bibliotekoje.


Tegul tau ant kelio lai margas drugelis. Ir nusileidžia margas drugelis ant tokio mažo lapelio. Vakare sutiksi prieblandoj gražuolę, – Pasaką vaikystės atsiminsi vėlei. Kur einu – margi drugeliai mane lydi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...