Voveraites ziemai su sviestu Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Voveraitės – vasaros grybai, dar kitaip dzūkų lepeškomis ir voveruškomis.
Troškintos voveraitės su daržovėmis žiemai. Voveraites galima užšaldyti ir žalias, ir keptas (arba virtas). Tik reikia prisiminti, kad norint užšaldyti keptus grybus būtina juos kepti svieste. Kaip paruosti voveraites ir kitus grybus ziemai? Jas reikia ne virti,o kepti svieste.Pakepkite su sviestu, pagardinę druska, kad išsiskirtų grybų sultys. O jeigu žiemai noriu užsišaldyt tada geriau apvirt jas ir sušaldyt. Tik šie grybai nepraranda maistinės vertės, o užšaldytos voveraitės. Galima užšaldyti ir virtus, keptus svieste arba troškintus savo sultyse. Norint labai gerai ir greitai nuvalyti voveraites reikėtų jas merkti į padruskintą šaltą. Arba miesčioniškasis- svogūnai ir lydytas sviestas. Turėsite gatavą užkandį ir šaltam žiemos vakarui, užsukus netikėtam.
Apkepame svogūnus, česnakus, virtą kumpį ir voveraites svieste.
Beje, turėtumėte žinoti, kad šaldytos voveraitės šiek tiek apkarsta. Morkos, Paprika, Pomidorai, Ryžiai, Svogūnai, Kiaulienos faršas, Voveraitės, Druska, Sviestas, Cukinija, Šparaginės pupelės. Dabar miškuose dygsta vasarinės voveraitės, dar kitaip dzūkų lepeškomis ir. Vitamino D voveraitės turi tiek pat kiek aukščiausios rūšies sviestas. Apie tai, kaip grybus žiemai ruošia rusai, irgi dideli grybų gerbėjai, sužinosite čia:.Geriau malti kvapesnius grybus: baravykus, voveraites, briedžiukus, trimitėlius, pievinius. Voveraičių žiemai taip pat geriau neruoškite, nes jos apkarsta.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.