2017 m. rugpjūčio 31 d., ketvirtadienis

Vynoteka darbo laikas svenciu dienomis

Vynoteka darbo laikas svenciu dienomis Pagal Jūsų lokaciją pateikiame artimiausių parduotuvių sąrašą žr. Darbo savaitė oficialiai persirito į antrąją pusę. Ar gali būti geresnė priežastis.

Vynoteka darbo laikas svenciu dienomis
Tai jie padarė tiesiog dėl atsitiktinumo, nes netgi jau buvo pasimaigę vynoteka darbo laikas svenciu dienomis, tačiau mes pasilikome kiek. Specializuotos parduotuvės VYNOTEKA pristato daugiau nei 1000 įvairaus vyno rūšių iš Ispanijos, Čilės, Pietų Afrikos Respublikos, Argentinos, Italijos. Rimi“ atstovai teigia, kad švenčių dienomis parduotuvių darbo laiką koregavo pagal praėjusių metų pirkimo elgsenos tendencijas. Prekybos tinklas „Iki“ skelbia, kad visomis šventinėmis dienomis.
Vynoteka darbo laikas svenciu dienomis
Kalėdų dieną nedirbs, išskyrus „Maximą“, kuri pirkėjų lauks 10-20.


PC "BIG2" darbo laikas: I-VII 8. Per šventes, kaip įprasta, keičiasi kai kurių parduotuvių darbo laikas. Dauguma parduotuvių darbo laiką tik sutrumpins, kai kurios jų žada iš viso. Prekybos centro "Aušra" darbo laikas švenčių dienomis: Gruodžio 31d. SOLO-Vynoteka - nuo 9 iki 18 val. Maisto ir buities prekių didcentrių tinklo filialas Lietuvoje. VYNOTEKA – didžiausias specializuotų alkoholinių gėrimų parduotuvių. VENČIŲ DEKORAVIMAS pagal švenčių planuotoją Dianą Sugintienę.

Vynoteka darbo laikas svenciu dienomis
Jūsų ryšio operatoriaus nustatytus tarifus).


Darbo laiką per šventes žada trumpinti ir „Maxima“ parduotuvės. Visą parą dirbanti „Maxima“ sostinės Mindaugo g. Pirmoji specializuota gėrimų parduotuvė „Vynoteka“ buvo atidaryta 2005 metais, Vilniuje. Pamaldos Sekmadieniais, švenčių dienomis: 8.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...