2017 m. rugpjūčio 30 d., trečiadienis

Vyriski papuosalai

Vyriski papuosalai Vyriški papuošalai – tai detalės, suteikiančios akcentą stiliui. Pagyvinkite savo aprangą išskirtiniais ir stilingais vyriškais papuošalais. Vyriski kaklo papuosalai karoliai karoliukai pakabukai grandineles rozanciai rozancius.

Vyriski papuosalai
Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Papuošalai: grandinėlės, pakabukai, Žiedai, apyrankės ir kt. Atrask naują stilių neišleisdama daug. Garsiausių dizainerių ir pasaulio gamintojų firminiai, madingi ir stilingi vyriški papuošalai - naujausios kolekcijos ir išskirtiniai pasiūlymai Jums.
Vyriski papuosalai
Nemokamas prekių pristatymas internetu visoje Lietuvoje.


Gaminame originalius papuošalus vyrams iš aukso, sidabro, platinos, paladžio, titano. Jūsų pateiktą dizainą, iš įvairių modelių. Premiere internetinėje parduotuvėje patrauklia kaina. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Elektroninėje parduotuvėje Technomada. Juvelyrikos galerija ir dirbtuvės Dorė Palada - aukštos kokybės juvelyriniai dirbiniai, vestuviniai žiedai, papuošalų nuoma, individualus užsakymai. Išskirtiniai ir solidūs vyriški papuošalai ir aksesuarai.


Vyriškos sąsagos, kaklaraiščių laikikliai ir kiti aksesuarai.

Vyriski papuosalai
Vyriškų papuošalų skelbimai, pasiūlymai, kainos. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų. Papuošalo tipas: grandinėlė kakluiGrandinėlės tipas: tradicinė grandinėlėIlgis: 50cmPlotis: 5mmJuvelyrinių metalų lydinys, dengtas sidabruSidabras: 925. Jei Jus domina vyriški kaklo papuošalai - vyriški pakabukai ar vyriškos grandinėles, internetinėje parduotuvėje “Mados burbulas” rasite platų šių prekių. Lietuvos skelbimai - darbas, pažintys, nekilnojamasis turtas, mobilieji telefonai, kompiuteriai.


Jis įėjo į patalpą ir ją tarsi užpildė – valia, ryžtu, tvirtybe, pasitikėjimu, energija ir … lengvumu. Ir nė kiek neabejoja – visa tai po. Mes siekiame sukurti autentiškus kaklo ir rankų papuošalus vyrams, tinkančius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...