2017 m. rugpjūčio 22 d., antradienis

Žindymo kursai vilniuje

Žindymo kursai vilniuje Kursus veda žindymo konsultantė Rima Kurtinaitienė, IBCLC, turinti 8 metus žindymo mokymo ir konsultavimo patirties. Vilniuje - paskaitų metų sužinosite reikalingą informaciją, apie žindymą ir svarbius klausimus kurie iškils vaiko auginimo metu. Kursai nėščiosioms – natūralaus maitinimo ir žindymo temomis: Maitinimo krūtimi.

Žindymo kursai vilniuje
Vilnius, Naujininkų poliklinika, Dariaus ir Girėno g. Todėl kaina nepriklauso nuo to ar jūs būsite viena, ar su vaikučio. Kai kurioms moterims žindyti nuo pat pradžių pavyksta lengvai, kitoms prireikia šiek tiek daugiau laiko. Philips Avent“organizuojami kursai nėščiosioms Vilniuje.
Žindymo kursai vilniuje
Mergaites pasidalinkit patirtim, kurie nesciuju kursai geriausi Vilniuje.


Kuriuose moko kvepuoti gimdymo metu, moko kaip keisti sauskelnes ir t. Besilaukiančias mamas ir tėvelius kviečiame į Žindymo kursus! Skaityti daugiau apie Sėkmingas žindymas ir motinystės meno įvaldymas. Gerbiamieji tėveliai, maloniai Jus kviečiame dalyvauti Centro poliklinikos Nėščiųjų mokyklėlės organizuojamuose nemokamuose užsiėmimuose, kuriuose bus. Vaikai – ne žaisliukai, o žindymas prasideda tuojau pat pagimdžius! VILNIUJE, KAUNE, KLAIPĖDOJE, ALYTUJE, GARGŽDUOSE. Paskaitos mamoms apie papildomą maitinimą. Susitikimo tema: Kūdikio žindymas: Kodėl verta.

Žindymo kursai vilniuje
Tarptautinio žindymo ir laktacijos konsultanto.


Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų. Artimiausia žindymo kursų grupė Vilniuje: 2015 m. Nėščiųjų kursai svarbūs visiems šeimos nariams, įrodymais pagrįsta, kad atitinkamą. Pirmas ir svarbiausias kūdikio noras – būti vėl drauge, jausti. Kompiuteriuose yra patalpinta vizuali informacija apie naujagymio žindymą. Užsiėmimų metu aptarsime žindymo naudą mamai ir vaikučiui, krūties. Vilniaus arkivyskupijos Šeimos centras.


UAB „Pabiručių sveikata“ žindymo kursus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...