2017 m. rugsėjo 30 d., šeštadienis

Anykščiai spa vilnius

Anykščiai spa vilnius Specialūs pasiūlymai kituose miestuose. Mokėkite už 9, o gaukite 10 masažų! Sveikatos gerinimas darbo dienomis.

Anykščiai spa vilnius
Išbandytas variantas, jau spėjome du savaitgalius čia praleisti, tad dabar. Tai vieta, į kurią atvykę galite. Kviečiame apsilankyti mūsų restorane – čia siūlomi sveiki ir gardūs europietiškos virtuvės patiekalai tiek gurmanui, tiek.


SPA centrą su mineralinio vandens baseinu.

Anykščiai spa vilnius
Masažas – ne tik maloni, bet ir naudinga procedūra. Programos „Masažų malonumai” tikslas yra pašalinti įtampą ir skausmą. Anykščių menų inkubatorius anyksciumenai. View 441 reviews, 50 photos and compare deals for this hotel. SPA VILNIUS ANYKŠČIAI, UAB ANŠILAS viešbutis, Įmonės informacija.


Leonas Garbačauskas Photographer. TopHotels - информационный рейтинг. Research Spa Vilnius Anyksciai in Kavarskas, Lithuania. Read hotel reviews, view hotel photos and get expert travel advice for nearby restaurants, attractions.

Anykščiai spa vilnius
Atpūta veselīgā minerālūdens vannā un sāls istabā! Vilnius“ grupės padalinys 4000 m2 „SPA Vilnius.


Restorano apšvietimo rekonstrukcijos darbai. Lankausi su vyru gan daznai,pas jus cia tikrai smagu ir demesio netruksta,visi malonus tik kartais ikiri restorano darbuotojos kada bando isiulyti kazka ir vis. Apsilankymas baseine ir SPA programa pirtyje Atsigaivinkite po sunkios dienos! It offers free Wi-Fi in all areas and a spa centre where. SPA Vilnius Anyksciai web 3; Eksterjeras SPA Vilnius Anyksciai web 4; Eksterjeras SPA Vilnius Anyksciai web 6. Check hotels rooms, amenities, photos, reviews, deals, and offers.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...