2017 m. rugsėjo 15 d., penktadienis

Aukso parduotuves vilniuje

Aukso parduotuves vilniuje Parduotuvės išdėstytos miestų prekybos centruose ir pagrindinėse. Kolektyvas šioje srityje dirba nuo 1993 metų ir yra patyrę darbuotojai. Juvelyrinė internetinė parduotuvė Vitreum.

Aukso parduotuves vilniuje
Kainos iki pat 80% pigiau, nei parduotuvėse. Laukiame Jūsų juvelyrinių dirbinių parduotuvėse „Praba“. Mūsų prekybos vietose rasite aukso, sidabro, papuošalų su brangakmeniais. Bilietų į Bastille koncertą laimėtoja.
Aukso parduotuves vilniuje
Vilniaus juvelyrika“ – tai 15 m. Paveikslėlis Auksinis žiedas su cirkoniais 17 mm.


AUKSO CENTRAS, UAB - EGLĖ, UAB AUKSO CENTRAS juvelyrinė. Balto ir pilko aukso vestuviniai žiedai su juodu deimantu ir briliantu. Karoliukai Išsirinkite karoliuką, kuris primins jums jūsų mieliausias akimirkas. Peržvelkite platų PANDORA sidabro, aukso ir dviejų tonų karoliukų asortimentą. Sužinokite daugiau apieinvesticinį auksą. Prieš tai jie apiplėšė dar tris aukso parduotuves.

Aukso parduotuves vilniuje
Nusikaltėliai žaibiškai įsiverždavo aukso dirbinių parduotuves, grasindami pardavėjoms.


Aukso gija" parduotuvės: Saltoniškių g. Stomatologinis auksas, 22,00, 22,50. Baltasis auksas mūsų amžiuje yra itin madingas, jis puikiai tinka bet kokio amžiaus damoms ar vyriškiams: tiek jauniems, tiek ir vyresniems. Platinos vieno gramo kaina – kiek didesnė nei gryno aukso (999 prabos) gramo. UAB “Auksinė Dovanėlė” Įmonės kodas: 124262624. Teiravomės klasikinio dizaino geltono aukso žiedų. Grandinėlės, žiedai, pakabukai, auskarai, papuošalai iš aukso ir sidabro pigiau ir už labai gerą kainą.


Kad lovoje išdykauti būtų dar smagiau! Elektroninių parduotuvių nuoma.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...