2017 m. rugsėjo 22 d., penktadienis

Chalatai vyrams vilniuje

Chalatai vyrams vilniuje Chalatai vyrams Vilniuje, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Nauji moteriški medvilniniai chalatai Kilmės šalis: Pakistanas Sudėtis: 100% medvilnė Įpakavimas: plastiko maišelis su užtrauktuku.

Chalatai vyrams vilniuje
Mūsų sūlomi šilti vyriški chalatai atitiks ,net ir išrankiausio vyro skonį. Mes siūlome populiarių gamintojų vyriškus chalatus puikiomis kainomis. Pas mus rasite kokybiškų moteriškų, vyriškų bei vaikiškų chalatų.


Visi gaminiai pagaminami tik iš kokybiškų audinių.

Chalatai vyrams vilniuje
Naujininkai), 02190 Vilnius (Filialai). Namų apranga ir chalatai vyrams iš „OTTO“. Niekaip neatprantate rytais po namus vaikščioti pusnuogis, o netikėtai prie durų paskambinus kaimynui, puolate. Merinosų vilnos chalatas tinkantis vyrams ir moterims (XXL dydis). Medvilninis vyriškas chalatas "Alex" (Dn-nightwear), mėlyna sp. GREEN ROSE vyriški chalatai: chalatai vyrams, dovana vyrui, bambukiniai chalatai, vyriški chalatai internetu, chalatai.


Tik 65 Lt už 140 Lt vertės pasirinktos spalvos chalatą. Baublio g, 2A; UAB "Vilniaus medicinos technika", Pylimo g. Vilniuje yra Akropolyje, Viršuliškių Madoje ir Žvėryne , kur tiksliai, tai nepasakysiu, bet.

Chalatai vyrams vilniuje
Apatiniai ir viršutiniai drabužiai visai šeimai. Aukščiausios kokybės Utenos trikotažo lietuviški drabužiai. Vyrams ir vaikinams patrauklus IŠPARDAVIMAS – trumpikių rinkiniai, kojinės ir chalatai! PIERRE CARDIN – tai prekės ženklas, kurį vertina daugelis. Neskaitant to, kad chalatai yra nuotaikingi ir nepaprastai patogūs, jie dar išsiskiria savo aukšta kokybe. Pasirinkimo yra tiek vyrams, tiek moterims.


Vyrams – apatinis trikotažas, marškinėliai, chalatai. Užėjus į „KOMODĄ“ galima rasti apatinius kiekvienam skoniui. KOMODA“ – tai didelis apatinių pasirinkimas. Patogus chalatas „PLAYBOY“ tiks tiek moterims, tiek vyrams! Griebkite akcijos kuponą ir įsigykite chalatą Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje. Pas mus galima įsigyti vyriškų,moteriškų ir vaikiškų frotinių ,medvilninių chalatų kurie lengvi ir gerai prisitaiko prie kūno.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...