2017 m. rugsėjo 29 d., penktadienis

Drabuziu taisymas kaune kainos

Drabuziu taisymas kaune kainos Siaurinimas per šonines siūles, taisant ir juosmenį nuo 6-9€ 6. Kokybiskas drabuziu is ivairiu austiniu,trikotaziniu,odiniu medziagu taisymas,siuvimas. Sumazintos kainos drabuziu taisymui.

Drabuziu taisymas kaune kainos
Keletas paslaugos KAINŲ: Džinsų trumpinimas- 5 Eur. Greitas ir kokybiškas drabužių taisymas. Profesionali siuvykla, drabužių siuvimas. Drabužių taisymas ir siuvimas Vilniuje, Ulonų gatvėje.
Drabuziu taisymas kaune kainos
Užuolaidų siuvimas, patalynės siuvimas.


Kelnių siaurinimas, platinimas 12-17 Lt 3. Prekybos miestelyje URMAS siuvimo, drabužių taisymo paslauga yra viena. Jeigu Jums reikalinga vyriškų, moteriškų drabužių taisymo paslauga - pateikite savo skelbimą, gaukite pasiūlymus ir išsirinkite geriausią! Kelnių, sijonų, švarkų, striukių, paltų ir kitų drabužių trumpinimas, ilginimas, siaurinimas, platinimas. Moteriškų drabužių siuvimas, vyriškų drabužių siuvimas, kelnių taisymas, sijono. Kainos kainoraštyje orientacinės, nurodytos atsižvelgiant į minimalų gaminių. Sauliaus ir Vido ateljė - drabužių taisymas. Gal zinot, kur galima pataisyti (Kaune)?

Drabuziu taisymas kaune kainos
Nezinau kiek kainuoja, bet kazkada as klausiau, tai man pasirode, kad tikrai nedaug (gal 5lt?).


Dar noreciau kaip ir pareklamuoti drabuziu siuvykla - taisykla Gedimino gatveje. Kaunas, Panemunė, Kaunas - 866230110. Jelenos ateljė- tai aukštos kokybės drabužių siuvimo ir taisymo paslaugos už palankią kainą! Siuvėja Klaipėdoje, Siuvėja Klaipėdoje. Jau 14 metų Linos artelė siūlo profesionalias drabužių taisymo ir siuvimo. Kainos atitinkančios paslaugų kokybę Apmokėjimas per.


Linos artelė – drabužių taisymo ir siuvimo paslaugų profesionalai Uždaroji akcinė bendrovė Linos artelė įkurta 2003 metais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...