2017 m. rugsėjo 27 d., trečiadienis

Galaxy s4 vidinio ekrano keitimas

Galaxy s4 vidinio ekrano keitimas Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų, stikliukų keitimas bei pardavimas. Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) stikliuko keitimas. Kiek kainuotu samsung galaxy s6 edge stikliuko keitimas?

Galaxy s4 vidinio ekrano keitimas
Tai kiek maždaug kainuotų vidinis ir išorinis stikleliai? Ekrano ir liečiamo paviršiaus kompketas. SAMSUNG GALAXY S3 ekranas suskilo. Krovimo lizdo keitimas, Daugelio modelių, 12-16€.
Galaxy s4 vidinio ekrano keitimas
Kiek galaxy s4 stikliukas ir kameros stikliuko pakeitimas?


Vidinis ekranas turėtų rodyti ! Nauja paslauga — telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas! Tai mano naujas telefonas, sudužo ekranas dėl mano kaltės. Sveiki, is mttc gavau telefono keitimo akta turiu pirkimo sutarti ,tel. Samsun Galaxy S4 ekranų keitimas Klaipėda (4). S2, S2 Plus Galaxy S3 Galaxy S3 mini. Ekranu ,stiklu -greitas keitimas,taisymas.


Pad 1, 2 Lietimui jautraus stikliuko keitimas - 37 € iPad 3, 4 Lietimui jautraus stikliuko keitimas - 48.

Galaxy s4 vidinio ekrano keitimas
Ekranas neseniai pakeistas,keitimas nedomina, kaina negalutine ,862755063. Parduodu mazai naudota geram stovy samsung galaxy S4. Naudotas, viskas veikia tik skiles vidinis LCD ekranas todel nerodo puses vaizdo, bet yra. Sveiki, nusipirkau samsung s7 edge dėkliukus, ekrano stikliuką jau keičiau tą. Keista buvo tai, kad buvo pakeista apie 50% vidinių komponentų.


GSM telefono priedo tipas, Apsauga stiklo ekrano. Papildoma informacija, pakuotės: 110x210x11 mm, kietumas 9H. ATNAUJINTA INFORMACIJA APIE GALAXY NOTE7DAUGIAU. Dalių remontas arba Produkto pakeitimas vykdomas pakeičiant Produktą ar jo dalį nauju arba. Naujausias Intel procesorius, Full HD matinis ekranas, SSD kietasis diskas ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...