2017 m. rugsėjo 18 d., pirmadienis

Ikona parduotuve

Ikona parduotuve Hendi“, „Contacto“, „Tramontina“ (prof. naudojimui) ir kt. Kad teisingai suprastume kas yra ikona, reikia atsikratyti išankstinių nuostatų: ikona nėra pasenęs menas ar rusų kultūros nuosavybė, ji neskirta būti meno. Rekomenduoju sia parduotuve norinciom isigyti kazka idomesnio!

Ikona parduotuve
Puslapio dešinėje rasite Parduotuvės veikimo langą, kuriame sistema parodys parduotuvės konfigūracijos. DELFI - Vilnietė Monika Kazakevičiūtė gyvena gyvenimą, kurį nemažai kas galėtų įvardyti tobulu. Nepriekaištingas stiliaus pojūtis, mylintis. Naudotų ir senovinių baldų, bei interjero detalių parduotuvė Kareivių g.
Ikona parduotuve
Vilniuje Darbo laikas: Darbo dienomis.


Užvedus ir paspaudus rakto ikoną, atidarysite valdiklio nustatymus: Vald Parduotuve Nustatymai. Taip pat pas mus rasite šokdynių, sportinių liemenėlių ir striukių moterims. Klientui išsirinkus norimą prekę, reikia spustelti ikoną „Į KREPŠELĮ“. Siūlome sportinę aprangą ir avalynę bei įvairius fitneso aksesuarus. Dabar šiomis kuprinėmis yra susidomėję florentiečiai nišinių parduotuvių savininkai. Rūbai džiugins ir pavasario dienomis, nes vilna labai plona ir smagi dėvėti net.


Pasirinkite logo, parduotuvė ikoną (rodomą naršyklėje) ir meta duomenis. Juk visos mes Ikonos, tik ne visos apie tai žinome.

Ikona parduotuve
IKONA čia ir dabar, rekomenduoju skubėti į parduotuvę. Knygos internetu - mažesnės kainos ir patogus pirkimas. Naujausios knygos, populiariausių knygų pasiūlymai, knygų TOP-10, akcijos. Vilniaus policija ieško nusikaltėlių, iš parduotuvės pavogusių keturias ikonas ir įvairių antikvarinių daiktų.


Pati kosmetologijos studijas baigusi mergina su IKONA pasidalijo, kokios procedūros yra neatsiejamos nuo jos pasiruošimo vasaros sezonui. Religinės prekės: ikonėlės, medalikėliai, Šv. Stiliaus ikona Agnė Jagelavičiūtė: „Mieliausias rūbas – pižama“. Vaikščiojimas po parduotuves ir daiktų pirkimas stilistei Agnei Jagelavičiūtei. IKONA(atvaizdas)tai paveikslas, vaizduojantis šventuosius, Mariją, Kristų, apaštalus. Ikonos būna iš metalo, mozaikos pavidalo arba nutapytos ant medžio, akmens.


Dominančias prekes galite įsigyti parduotuvėje, adresu Klaipėda, Kurpių 2. Siekdami jums bent šiek tiek pagelbėti pateikiame keletą patikrintų dovanų idėjų, kurios tiks tiek jai, tiek jam. Jums teliks išsirinkti ir skubėti į parduotuvę. Todėl drąsiai galiu tituluoti ją XXI – ojo amžiaus mados ikona smiley. Parduotuvės įvaizdžio ikona tapo aktorė Agnė Grudytė, kurios nuotraukas galima pastebėti ant reklaminių Introstyle stendų. Aktorė puikiai įkūnijo naujos vasaros.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...