2017 m. rugsėjo 22 d., penktadienis

Kailiniu persiuvimas kaina

Kailiniu persiuvimas kaina Odos ir kailinių siuvimas - taisymas. Kaina priklauso nuo modelio sudėtingumo ir ilgumo. Kailinių taisymas persiuvimas Pilaitės Norfa.

Kailiniu persiuvimas kaina
Kainas deriname atsižvelgdami į modelį ir darbų apimtį. Kaune gerai taiso (persiuva) kailinius, kailiniai geros kokybes, labai. Individualus kailinių siuvimas – tai Jūsų vaizduotėje sukurto gaminio išpildymas. Kailių siuvėjas siūlo šias paslaugas: kailinių siuvimas pagal individualius užsakymas, kailinių taisymas, kailinių persiuvimas, kailinių remontas, aksesuar.
Kailiniu persiuvimas kaina
Naujų kailinių siuvimas iš kliento žaliavos, senų kailinių persiuvimas ir taisymas.


Ir matot mane domintu zmongus kuris namuose kailinius siuna, o nekokia stambi firma. Nes firma gal ir gerai pasius bet ir kaina atitinkama. Taip pat odos ir kailiu taisymas. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Visos kailiniu ir odiniu rubu paslaugos. Permodeliuojame is jau nemadingu kailiniu i nauja modeli. Rasmina Norgilaitė-Martinaitienė Kokia kaina?


Puošnių kailinių fotosesijoje įsiamžinusi K.

Kailiniu persiuvimas kaina
Kaikarienė: „Esu šiek tiek šarka, bet ne daiktų. Sunku patiketi,kad si trapi moteris,jau daugiau nei 20 metu,kuria ir siuva nuostabiausius kailinius. Informacija apie Lietuvoje Kailių gaminiai - siuvimas veikiančias įmones. Kailio odos renovavimas, sutvirtinimas nuo 30Eu. Paieškos žodžiai: siuvimas, pasiuvimas, apsiuvimas, įsiuvimas, užsiuvimas, pasiūti. Parduotuvėse ir specialiuose salonuose tikrų kailinių kainos gali siekti.


Kailiai yra pjaustomi eglute, juostelėmis - tai labai brangus siuvimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...