2017 m. rugsėjo 27 d., trečiadienis

Kaip isvalyti prakaito demes is baltu drabuziu

Kaip isvalyti prakaito demes is baltu drabuziu Sveiki, gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip išvalyti prakaito dėmes iš rūbų? Tada padėkite drabužį į skalbyklę kaip paprastai. Ant baltu palaidiniu (pazastyse) atsiranda geltonos demes nuo prakaito (arba rutulinio dezodoranto), kuo jas galima isvalyti?

Kaip isvalyti prakaito demes is baltu drabuziu
Suodžių dėmes galima išvalyti vatos tamponu, suvilgytu terpentinu. Raudonojo vyno ar vaisių dėmes iš baltų drabužių galima pašalinti uždėjus. Dezodoranto paliktas dėmes galima pamėginti išvalyti minkštu ir elastingu.


Nemalonius ir stiprius į drabužį įsigėrusius kvapus galima panaikinti išpurškus juos.

Kaip isvalyti prakaito demes is baltu drabuziu
Daugelis sutiktų, kad labai malonu vilktis akinamai baltus drabužius. O kaip prakaito demes is baltu rubu isvalyt? Skalbiu po kiekvieno uzsidejimo,tikrai gerom skalbimo priemonem,bet po laiko vistiek demes. Rimtos dėmės: tepalai, klijai, riebalai. Dėmę valyti vyno acto ir vandens tirpalu – ant dėmės uždėti sugeriamojo popieriaus ir iš išvirkščios pusės valyti vyno, acto ir. Pašalinkite prakaito dėmes iš marškinių, palaidinių, apykaklių ir kitų.


Spalvotus skalbinius mirkykite ne ilgiau nei 1 valandą, o baltus - ne ilgiau nei 6. Iš baltų audinių žolės dėmes valykime 3% vandenilio peroksido tirpalu su. Atminkite, kad senas dėmes išvalyti daug sunkiau, todėl dėmę pradėkite valyti kuo greičiau!

Kaip isvalyti prakaito demes is baltu drabuziu
Neskubėkite merkti ar skalbti purvu išteptų drabužių - leiskite purvui išdžiūti. Iš medvilninio darbužio prakaito dėmes valykite vyno actu, o iš šilko – grynu. Neretai nuo dezodoranto lieka baltų sunkiai išplaunamų dėmių. Ant drabužių paliktas makiažo dėmes pašalinsite vazelinu.


Actas padės išvalyti užkalkėjusį lygintuvą. Taip pat su druska galite išvalyti riebalų dėmes iš kilimėlių. Taip galite panaikinti ir prakaito dėmes iš marškinių. Sąrašas patarimų kaip išvalyti dėmes tokias kaip: vyno dėmės, prakaito dėmės, kavos ir. Avalynę, kuriai pakenkė sniegas ir druska, galima išvalyti dantų šepetėliu ir vandenyje atskiestu. Paskui patrinkite dėmę ir išplaukite drabužį skalbimo mašina. Kaip pašalinti prakaito dėmes nuo drabužių.


Gal kas zinote kaip isvalyti is drabuziu tu antiperspirantu paliktas demes ir. Valyti actu, o baltus tarpelius tarp plytelių valyti balta dantų pasta. Iš bet kokio audinio prakaito dėmes galima išvalyti tokiu tirpalu: 1. Rašalo dėmę taip pat galima bandyti išvalyti perpjautu pomidoru. Niekas labiau neerzina, kaip mėgstamą drabužį „papuošusi“ dėmė. Kitas laiko patikrintas metodas – rašalo dėmę išvalyti piene suvilgyta kempinėle. Vėliau galima skalbti kartu aukštesnėje temperatūroje – baltus skalbinius net iki 95 °C. Ne visas dėmes galima išvalyti namuose nesugadinus drabužio.


Prakaito ir riebalų dėmės audiniuose pritraukia kandis. Jei drabužį galima skalbti, daugelis dėmių išsivalo skalbiant ūkiniu muilu arba skalbimo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...