2017 m. rugsėjo 14 d., ketvirtadienis

Linksmos slepetes

Linksmos slepetes Originalios dovanos internetu pigiau! Greitas pristatymas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. MarškinėliaiŠiltos tapkės bei linksmos kojinės vyrams ir moterims internetu - Topai. Kokios turi būti geros naminės šlepetės? Ryškios ir unikalios, ar paprastos ir neutralios? Pasirūpinkite, kad Jūsų vaikučių pėdutės nesušaltų! Nuteisti ar išteisinti: Nuotaikingos šlepetės.

Linksmos slepetes
Ypač tinka rudens vakarui, kai pajuntate ilgesį vasarai ir žaliai žolei.


Linksmos, rudos šlepetės - Šlepetės su dailiais briedžiukais priekyje. Rankas kišk į šlepetes – jų nosys turi žiūrėti į namų vidų. Dabar reikia 3 kartus šleptelėti šlepetėmis per grindis ir surikti: „Pažadėtas. Juodos pliušinės šlepetės su raudonomis bučiuojančiomis lūpomis. Carienė 8 € 28 Lt; KELLER veliūrinės bordo šlepetės. Pastebėjote klaidą prekės aprašyme.


Disney naujos slepetes, tik keleta kartu apautos pamatavimui, musu mazyliui nepatiko ir neavejo. Linksmos šiltos, megztos šlepetės - Linksmos, šiltos šlepetės.

Linksmos slepetes
Sūnus darželyje buvo "pasipuošęs" kartą per karnavalą, kai vaidino vilką :-). Prekės ženklas: Kitas; Spalva: Marga; Dydis: 39; Sezonas: Vasaros; Būklė: Naujas. Itin didelis spalvingos, linksmos patalynės vaikams pasirinkimas. Suaugusiesiems siūloma patalynė taip pat nenusileidžia spalvomis. Vienas smagiausių naminės aprangos akcentų gali būti smagios šlepetės.


Mielos ir šiltos šlepetės neleidžia sušalti šaltais vakarais, o jei jos dar ir juokingos. Savybės: Švelnus ir minkštas paviršius (100% poliesterio).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...