2017 m. rugsėjo 23 d., šeštadienis

Muzikantai jubiliejui

Muzikantai jubiliejui Jaigu sugalvojote atšvesti jubiliejų ar gimtadienį su lietuviška muzika ir jieškote muzikantų tai siūlau. GERŲ MUZIKANTŲ PASLAUGOS JUBILIEJAMS, VESTUVĖMS, RENGINIAMS. Muzikantas pagros jusu sventeje.

Muzikantai jubiliejui
Raktažodžiai: vestuvių muzikantai; muzikantai jubiliejui; muzikantai krykštynoms; nebragūs muzikantai;. Profesionalūs muzikantai vestuvėms, jubiliejams, verslo renginiams, įmonių. Jums brangi ir ilgai laukta šventė bus kur kas įdomesnė, prasmingesnė su gyva muzika, šokiais ir linksmu bei taktišku šventės vedimu. Jeigu Jums reikalingi muzikantai šventėms, muzikantų paslaugos - pateikite savo skelbimą, gaukite pasiūlymus ir.
Muzikantai jubiliejui
Dar kartą noriu padėkoti „SEKUNDA“ muzikantams - Egidijui ir Gražvydui už puikias nuotaikas, šaunią muziką, skaudančias kojas ir už.


Didelė muzikantų praktika ir patirtis sudarė galimybes atlikti jazz, soul, rock, rokenrolo. Labai platus lietuviškos muzikos ir dainų repertuaras. Informacija atnaujinta: 2016-10-27. Gerų muzikantų paslaugos vestuvėms, jubiliejams, renginiams. Stilingoms šventėms - stilinga muzika! Geriausios pasaulinių muzikos grandų dainos - lietuvių. Geriausias prisistatymas muzikantui - parodyti savo darbą.


Ruošiantis šventei dažnai susiduriame su dilema, kur ieškoti muzikantų.

Muzikantai jubiliejui
Gyva muzika jubiliejams, vestuvems ir kitoms šventems ŽEMAITIJOJE. Jubiliejams;Krikštynoms;Išleistuvėms;Kitoms progoms. Evaldas ir Linas Jūsų vestuvėms, jubiliejams ir visoms kitos progoms ir progelėms. Mokyklos jubiliejui muzikantai padovanojo pergales. Vilniuje vykusio XV Balio Dvariono.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...