2017 m. rugsėjo 22 d., penktadienis

Naglis vardo reiksme

Naglis vardo reiksme Vardų reikšmių ir švenčių kasdienis kalendorius. Kai kuriuose regionuose naglomis buvo vadinamos ir. MINTĖ vardo reikšmė ir kilmė - iš lietuvių kalbos min: minėti.

Naglis vardo reiksme
Laimos sapnininkas - Vardų žinynas - ką reiškia vardai? DELFI - Senovės graikų vardai patys pagyrūniškiausi, nes jie labai žavėjosi savo. Kokią reikšmę vardai turėjo senosiose kultūrose?


Mano pacios vardas retas, sukurptas is dar retesnio vyrisko doh.

Naglis vardo reiksme
Magerta,Naglis,Airingas,Raulis,Laurencija tiesa pusseserės vardas Idalija. Taip galima teigti peržvelgus, kokius vardus savo vaikučiams suteikia žinomi. Pirmajai atžalai pora suteikė lotynų kilmės vardą, kurio reikšmė - „palaimintas". Man dar labai svarbi vardų reikšmė, nes bereikšmiai vardai nepatinka. Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmečio proga skirtą akciją remianti.


Beje, savo reikšme tinka ir prie vaiko charakterio – tikras karo dievas: užsispyręs. Vaiko vardas – pagal emigracijos kryptį? Populiaresni vardai buvo Deimantė, Vytautas, Tauras, Naglis, Mantas. Naglis ir Nojus gal būtų galima, ačiū 4u.

Naglis vardo reiksme
Vienas labai gražus laiškas šiandien įkvėpė pagalvoti apie vardus. Beja pirmas vaikas vardu Jonas, vardo reiksme hebraju k. Liepa ir Jonas – populiariausi naujagimių vardai Šiauliuose. Suskaičiavo, kokie kūdikių vardai pernai Lietuvoje buvo.


Sibiro platybes ištremtiems lietuviams. Sunku sugalvoti vardo savo augintiniui? Būdamos praktiškos ir išradingos, jos supranta vidinės drausmės reikšmę. Ypač didelę reikšmę turėjo toje raštinėje vartoti tėvavardžiai su rytų slavų. Krikščioniški vardai, iš kurių kilo daugybė mums rūpimų pavardžių. Ne kiekvienas, deja, supranta simbolių reikšmę, todėl gali ir nusistebėti – ko čia dėl vienokios ar kitokios gėlytės tiek ginčų?


Visi Maironio biografijos tyrinėtojai išvardina po keletą didžių Maironio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...