2017 m. rugsėjo 22 d., penktadienis

Naktiniai gimdymui

Naktiniai gimdymui Taip ir nesupratau, kam gimdymui naktiniai. Gimdymo namuose davė baltus marškinius gimdymui, tad naktinių nereikėjo. Kokius drabužius vežeisi, ruošdamasi gimdymui ir ko tau prireikė?

Naktiniai gimdymui
Pažymėk tinkančius variantus: Higienos reikmenys - 52 (25%). As neturejau gimdymui jokiu naktiniu iki beveik paskutines min. Prekės nėščiosioms, prekės maitinančioms mamoms. Naktiniai žinoma patogiau :) man gimdymui naktinius davė ligoninė, o vėliau jau pati savo turėjau. Tie ligoninės naktiniai buvo tokie su iškirpte iki pilvo ir palatoj.


Pasiruošimas gimdymui ir gimdyvės krepšelis. Gimdymo palatoje Jūs dėvėsite sterilius ligoninės naktinius, švarius gausite ir po gimdymo. Tačiau galite naktinių marškinių pasiprašyti ir ligoninėje. Kodėl gimdymui verta rinktis Naujagimiui palankią ligoninę (35). Vienoms moterims šis klausimas atrodo visiškai neracionalus – juk metų laikas svarbus nebent. Tik tie naktinukai gimdymui glumina. Platūs, šilti marškinėliai su trijų ketvirčių rankovėmis arba naktiniai. Bet gimdyvei renkantis individualią priežiūrą gimdymui ir renkantis.


Naktiniai gimdymui
Naktinukai tiks gimdymui ir po jo,taip pat patogus maitinant-medziaga labai. Laisvi lengvi ir smagūs naktiniai-tunika pusilgėmis rankovėmis, 38 dydis. Naktiniai marškiniai arba pižama – rinkitės tai, kas patogiau, geriau. Drabužių gimdymui – gimdymui ligoninė paprastai duoda savo sterilius. Fizinis aktyvumas padeda išvengti nugaros skausmų ir pasiruošti gimdymui. Iš vakaro mamos atneštus naktinius gimdymui pakabinau ant gyvatuko ir raminau save, kad, kol jie neišdžius, niekaip negaliu važiuoti gimdyti.


Paso arba asmens tapatybės pažymėjimo;.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...