2017 m. rugsėjo 23 d., šeštadienis

Neriniu juosteles

Neriniu juosteles Kiekvienos juostelės ilgis 1 metras (iš viso 4 m). Nėrinių juostelė su širdelėmis ir skylutėmis 20mm, balta. Jais nesunkiai papuošite dėžutes ar iš jų pasigaminsite auskarus.

Neriniu juosteles
Kutai ir kaspinai - tai puikus dekoras namuose užuolaidoms, pagalvėlėms. Lipni popierinė juostelė "Masking Tape Vintage Picture 2". Kiekis: 1m;; plotis 2cm;; juostelė medvilninė;. JUOSTELĖS,NĖRINIAI IR KITOS VĖRIMO PRIEMONĖS Kategorijoje rasta 793.


Neriniu juosteles
Atlasinė juostelė naudojama šventinio stalo dekoravimui, dovanų pokavimui. Ažūrinės aksominės juostelės, panašios į nėrinius. Juostelės turi lipnų pagrindą, dėl kurio galima lengvai nukirpti norimą segmentą ir lengvai jį pritvirtinti prie. Bestpak dovanos & amatų Co, Ltd yra viena iš geriausių nėrinių juostelės gamintojai ir tiekėjai, Sveiki atvykę į didmeninė nėrinių juostelės iš mūsų gamyklos. Aprašymas: Poliamidinis nėrinys 12 mm pločio, juodos spalvos, kaina už 1 metrą. Dekoratyvinė blizgi juodos spalvos juostelė STII 0. Lipni dekoratyvinė juostelė kūrybiniams darbams.


Idealiai tinka popieriui arba kartonui. Aksominės juostelės, panašios į nėrinius.

Neriniu juosteles
Vienoje pusėje popierinis pagrindas, palengvinantis juostelės priklijavimą prie dekoruojamo daikto. Rožinis, sintetinis nėrinys Plotis: 33mm Kaina už 1m. Sandėliuojame šiuos medvilninius nėrinius:. Medvilninių nėrinių katalogo pavyzdžiai - tiekiami pagal užsakymus.


O tai gali būti ir nėrinių juostelės, parduodamos audinių salonuose, ir senų siuvinėtų užuolaidų atraižos, ir dekoratyviniai siuvinėjimai, kadaise.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...