2017 m. rugsėjo 22 d., penktadienis

Ozo kino teatras

Ozo kino teatras Lietuvoje, kuris pradėjo savo veiklą 1998 metais. Projekto tikslas - išsamiai informuoti Lietuvos ir. Kino teatras pasilieka teisę keisti repertuarą.

Ozo kino teatras
VILNIUS; PC "OZAS" (prie pagrindinio įėjimo). Naujausias kino teatras Vilniuje su septyniomis kino salėmis, kuriose įrengti patogūs krėslai. Ozo kino salė, Jūratė ir Kastytis, Naglis. XPlanet (5D kinas ir 7D interaktyvus Tiras).
Ozo kino teatras
Lietuvos kinas“ pastato aukšte esanti 34 vietų kino salė, siūlanti.


Kažkada čia ateidavo šimtai žiūrovų, šiandien – vos du. Atrodo, kad viena iš mano spalį išsakytų prognozių pusiau išsipildė – „Ozo“ prekybos centre Vilniuje įsikurs kino teatras. Ozo legendos: sugrįžimas į Smaragdo miestą - filmas. Vilniaus kino teatrų istorijos“ renginys. Vilnius Žiūrėti žemėlapyjePaslėpti žemėlapį. Kino centro statybos viename didžiausių prekybos centrų „Ozas“. Multikino“, ypatingas dėmesys skirtas pertvaroms tarp kino teatro salių – jos.


Ar žinojot, jog pirmasis kino seansas įvyko Paryžiuje?

Ozo kino teatras
Sovietmečiu beveik kiekviename miestely buvo po kino teatrą. Išgirdusi šiuos mano samprotavimus moteris atsakė, kad neabejingas Šeškinės problemoms Seimo narys turi pagelbėti sutvarkyti buvusį “Taikos” kino teatrą. Jei nespėjai pamatyti taip laukto filmo didžiuosiuose kino teatruose, ne bėda. Labai nesidrovėkit ir ateikit į ekskursiją po kino archyvą. Ne per seniausiai Vilniuje duris atvėrė naujas kino teatras – Multikino. Lenkų kino teatras žengdamas į Lietuvos rinką pasirinko gana rizikingą. FORUM CINEMAS VINGIS, UAB FORUM CINEMAS kino teatras - FORUM.


Taip pradedamas skyrius apie „Lietuvos“ kino teatrą Sonatos Žalneravičiūtės. Daugiau nei dešimtmetį apleistas „Lietuvos“ kino teatro pastatas. IX-752 14 straipsnio pakeitimo įstatymą, jaunesni kaip 7 metų. Jau kitąmet palangiškiai ir kurorto svečiai galės žiūrėti filmus kapitaliai renovuotame ir modernizuotame kino teatre. PC “Ozas“, kino teatras „Multikino“. Vichy“ vandens parko, netoli „Ozas“ prekybos centras.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...