2017 m. rugsėjo 14 d., ketvirtadienis

Registracija oro uoste

Registracija oro uoste Baltic keleiviai gali registruotis į skrydį oro uoste. Sužinokite apie šią paslaugą, registracijos terminus, registraciją iš vakaro ir kita internetu dabar! Oro uosto orlaivių kilimo ir tūpimo tako rekonstrukcija.

Registracija oro uoste
Jei keleivis į oro uostą atvyks neatlikęs registracijos, registracijos į skrydį paslauga oro uoste kainuos 45 EUR. Registracija į Ryanair skrydį galima tik internetu. Nemokama registracija į Wizzair skrydžius galima tik internetu.


Užsakant iš karto apmokėta registracija oro uoste kainuoja 10 EUR, o oro uoste išvykimo dieną.

Registracija oro uoste
Registruotis skrydžiui internetu labai paprasta ir galima bet kur. Spustelėkite čia ir peržiūrėkite nuoseklų vadovą arba vaizdo įrašą. Sužinokite daugiau apie registraciją internetu ir mobiliuoju įrenginiu, registracijos laikus ir. Tokiais atvejais nemokamai siūloma registracija oro uoste. Ką daryti, jei praleidau registraciją. Registruojantis į skrydį oro uoste reikės pateikti elektroninio bilieto išklotinę ir asmens tapatybę patvirtinantį. Parkavimas Kauno oro uoste, informacija apie skrydžius, oro uosto naujienos - Keleivių registracija.


Keleiviai į oro uostą privalo atvykti anksčiau, kad spėtų. Sutaupysite laiko - nereikės stovėti ir laukti prie registracijos stalų oro uoste.

Registracija oro uoste
Kodėl verta registruotis į skrydį internetu? Sutaupote laiką, jokių eilių oro uoste, registruojamą bagažą galite priduoti atskirame registracijos punkte. Po registracijos, iš karto arba vėliau, galite atsispausdinti bilietus, taip pat. Rekomenduojame atvykti į oro uostą ne vėliau, kaip 2 val. Technologijų bendrovė „Hansab“ Tarptautiniame Vilniaus oro uoste įrengė 6. Sutvarkykite oro uosto formalumus dar lengviau ir sklandžiau naudojant mūsų registraciją į skrydžius internetu. Sutaupykite laiko oro uoste, registruodamiesi dar.


Oro uoste reikia būti ne vėliau kaip prieš 2 valandas iki numatyto lėktuvo išskridimo laiko, kad liktų pakankamai laiko visiems registracijos. Ar galima gabenti skysčius rankiniame bagaže? Kokie dokumentai reikalingi oro uoste registracijos į skrydį metu?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...