2017 m. rugsėjo 30 d., šeštadienis

Retro stilius sukuosenos

Retro stilius sukuosenos Kodėl gi neišmėginus ryškaus retro stiliaus? Retro stiliaus vakarėlis, nėra laiko, bet reikia susišukuoti pagal šį stilių? Kaip greitai pasidaryti žaismingą retro stiliaus šukuoseną, kuria kadaise žavėjo legendinės aktorės Brigitte Bardot, Audrey Hepburn ar.

Retro stilius sukuosenos
Prognozuojama, kad 2015 metais vienos populiariausių tendencijų bus etno ir retro stiliaus šukuosenos. Etno stilius ypač tinka lietuvaitėms. Jums reikės: plaukų šepečio, segtukų ir. O galbūt žavitės legendinio grožio etalono Brigitte Bardot iškeltų plaukų šukuosena?


Retro stilius sukuosenos
Siūlome išmokti ir pačioms tokią pasidaryti. NUGALĖTOJOS: Daugiausiai "Patinka" surinkusi dalyvė - Inga su nuotrauka "Stiliaus metamorfozės"; Daugiausiai geriausių vidinių įvertinimų (žvaigždutės). Ir ne veltui – tai įdomiai, neįprastai, tačiau nesudėtingai atrodančios šukuosenos. O šiandein pateikiame instrukciją kaip. Bene svarbiausias dainininkės akcentas – retro stiliaus romantiška šukuosena, kurią specialiai jai sukūrė legendinis žvaigždžių stilistas. Natalija Sokolovskaja, Olga La, Eglita Šukienė ir 89 kiti(-ų) tai mėgsta. Retro stilius pastaruoju metu išgyvena tikrą renesansą – drabužiai, aksesuarai, automobiliai ir retro šukuosenos – visa tai šiomis dienomis itin madinga, tro.


Vasaros šukuosenų tendencijos: retro stilius. Kad tai būtų įmanoma ir nustatantis jo.

Retro stilius sukuosenos
Na, o dabar pakalbėkime apie retro stilių. Prisiminkime 50-ųjų stilių, tuomet vyravusias tendencijas. Tais laikais moterų šukuosenos atrodė. Kartais tiesiog užtenka kitaip apsikirpti arba bent pakeisti šukuoseną į madingą ir stilingą.


Klasikinis stilius; 2 Romantiškas stilius; 3 Elegantiškas stilius; 4 stilius "Retro"; 5 Ekstravagantiškas stilius; 6 Etninės šukuosena; 7 Sportas. Madingos lengvos elegantiškos šukuosenos, pav.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...