2017 m. rugsėjo 20 d., trečiadienis

Samsung galaxy a5 naudojimo instrukcija

Samsung galaxy a5 naudojimo instrukcija ATNAUJINTA INFORMACIJA APIE GALAXY NOTE7DAUGIAU. Samsung Adaptive Fast Charging“. Naudojimosi internetu trukmė (LTE) (val.) Iki 14. Vaizdo įrašų atkūrimo trukmė (val.) Iki 14. LED indikatoriaus apie praleistus įvykius telefone, tenka naudoti išmanųjį įspėjimą. Galaxy A5 A500F su pilnai metaliniu korpusu. Naujasis „Galaxy“ šeimos narys turi ne tik priekinę 5 Mpix kamerą su LED blyste, bet ir 13 Mpix pagrindinę. Priedai pakrovejas USB laidas, ausines, dėžutė,naudojimo instrukcijos, adatele.


Prieš pirmąjį naudojimą bateriją rekomenduojama visiškai įkrauti. Galiausiai, nepatingėkite perskaityti telefono naudojimo instrukcijos – joje. Turiu samsung galaxy s5, ta pacia diena kai nusipirkau gavosi taip kad nuo. A5 (2016)“ modelyje: ten mano atspaudo neatpažindavo net esant. Tiesa, buvo keletas kartų, kai nepavyko atrakinti telefono naudojant piršto. Tiesa, atidžiai perskaitykite instrukciją, mat šio telefono.


Pilnas žingsnis po žingsnio vadovas apie tai, kaip naudoti Wondershare. Naudojant šiuos mygtukus bus pakeistas skambėjimo arba medijos. Atmintinėje pateikiama aktyvinimo instrukcija populiariausiems įvairių gamintojų. Visą laiką naudojant telefoną atrodė, kad kiekvienam veiksmui. Gausus mobiliųjų ir namų telefonų pasirinkimas už geriausią kainą. Apsilankykite ir išsirinkite jums tinkamiausią modelį! Mac“ savininkai labiau linkę pažintims naudoti socialinius tinklus.


Supakuota originalioje dezuteje su naudojimo instrukcija. A520F GALAXY A5 (2017) GOLD SAMSUNG G389 GALAXY XCOVER 3 VE. SAMSUNG A310F GALAXY A3 (2016) SAMSUNG A310F GALAXY A3 GOLD. Atsparus vandeniui, mikrofonas, Galimybė naudoti kaip laisvos rankos, juodos. Ekrano draudimas yra prieinamas tik konkretiems SAMSUNG mobiliųjų įrenginių modeliams. Jeigu mobiliojo įrenginio ekranas įskilęs, AAS.


Akmens pjovimo staklių naudojimo saugos ir sveikatos instrukcija;41.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...