2017 m. rugsėjo 19 d., antradienis

Sapnuoti avarija

Sapnuoti avarija Simbolio avarija sapne paaiškinimas ir galimos reikšmės Laimos sapnininke. Sapnininkas internete su daugiausiai paaiškintų sapnų. Jei sapne matėte avariją blogas sapnas.

Sapnuoti avarija
Nelaimingas atsitikimas, įvykęs tau pačiam, gali reikšti sąžinės priekaištą dėl. Regėti automobilį sapne – svarbios naujienos, likimo permainos. Toks sapnas taip pat gali reikšti ir kelionę ar malonius draugus.


Abu vaikai – sesuo ir brolis – žuvo per tragišką avariją, penktadienio vakarą įvykusioje netoli Utenos.

Sapnuoti avarija
Jų motina 32 metų Rasa Tervydienė po. Avarija – Ją sapnuoti – liūdesys, netikėtas atsitikimas. Sapnavau kad važiuoju keliu ir matau labai daug avariju. Tik sapne leidžiama išsilaisvinti ir išlieti kilusį nepasitenkinimą. Aš dažnai sapnuoju sudužusius lėktuvus. Sapnuose esu labai arti degančių nuolaužų. Avarija - sapnuoti avariją - liūdesys, netikėtas atsitikimas.


Tad ką gi reiškia sapnuoti automobilį, teiravomės sapnų aiškintojos. Sužinok, ką reiškia sapnuoti avariją!

Sapnuoti avarija
Sapnų ekspertai vieningai sutaria, kad sapnuoti geležinkelį nėra ypatingai geras. Užtvertas geležinkelis reiškia išdavystę, o avarija ant geležinkelio bėgių. Sapnuoti, kad esate užkluptas avarijos, yra puiki. Jeigu jūs sapne esate auto detalių parduotuvės savininkas, reiškia, kad jūs veltui. Sapne matyti autostradoje avariją - reiškia, kad atsikratysite įkyrių žmonių.


Pačiam patirti avariją – ilgas ir laimingas gyvenimas; matyti avariją – blogas sapnas: būsite priverstas tenkinti kitų įgeidžius; išvengti avarijos – susitaikymas su. Nesate pasiruošę reikšmingoms permainoms, taip pat ir asmeniniame gyvenime. Susapnavau keistą sapną, kad papuoliau į avariją ir kad likau gyva ir sveika. Dėdės mirtis; Sapnai sapnuoti prieš. Valgyti jas – sveikata, šiaip sapnuoti avižą yra didelės prabangos ir sėkmės ženklas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...