2017 m. rugsėjo 14 d., ketvirtadienis

Trumpos mintys apie meilę

Trumpos mintys apie meilę Trumpi žodžiai apie meilę, trumpos meilės frazės, trumpos mintys apie meilę. Meilės žodžiai - Gražūs žodžiai apie meilę Jai, Jam. Kai norisi išreikšti jausmus mylimam žmogui.

Trumpos mintys apie meilę
Posakiai, citatos, frazės, mintys ir kiti žodžiai apie meilę. Mintys įvairiomis temomis, liaudies išmintis, aforizmai ir kiti posakiai. Sėkmė, sėkmės formulė, žodžiai, mintys apie sėkmę: »» Laikas, gyvenimas, gyvenimo prasmė: »» Žodžiai draugams, draugystei, draugai : »» Jausmai, meilė. Meilė kaip ašara, akyje prasidėjus į širdį krinta.
Trumpos mintys apie meilę
Jeigu jautiesi laisvas, tuomet ir esi laisvas.


Kai Dalai Lamos paklausė, kas jį. Senovinis popieriaus lapas, plunksna ir rašalo buteliukas. Net jeigu jūs talentingas ir dedate daug pastangų, kai kuriems rezultatams ir. Myliu Tave labiau nei vakar, bet mažiau negu rytoj. Meilė yra tokia būsena, kai kito laimė yra būtina tavąjai. Meilė – tai neatsispiriamas troškimas būti neatsispiriamai troškiamu. Kai įkvėpia didis tikslas, jūsų mintys išlaisvėja, sąmonė ima plėstis visomis. Esama trijų absoliučių, nesunaikinamų dalykų: tai Sąmoningumas, Būtis ir Meilė.


Trumpos mintys apie meilę
Nuo meiles yra visokiu vaistų, tačiau nėra nė vieno patikimo:) Įsiminti. Atrodytų kas čia sudėtingo, juk iš mylimos ir mylinčios širdies žodžiai apie meilę ir santuoką turėtų lietis laisvai. Tačiau „žodžiai riboti, bet jausmų ir širdies. Meilė ir kančia gaivina sielą taip, kaip rasa suvytusius žiedus. Mintys - juodraštis, gyvenimas - švarraštis, nors neaišku, katras purvinesnis. Vaikai – tai meilė, viltis, kantrybė ir sielos ramybė. Todėl tikiu, kad mamai atsilyginti už meilę nereikia.


Gilios mintys kiekvienam gyvenimo atvejui - apie gyvenimo prasmę, laimę, meilę, abejingumą, pavydą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...