2017 m. rugsėjo 21 d., ketvirtadienis

Vonios veidrodis su apšvietimu

Vonios veidrodis su apšvietimu Prieš užsakydami veidrodį pasirinkite tinkamą spalvą. Vonios veidrodžiai gali būti su savo apšvietimu. Veidrodis "ARKA" su lentynėle 70x85 cm.

Vonios veidrodis su apšvietimu
STORJORM veidrodis su įmontuotu šviestuvu, balta Plotis: 80 cm Aukštis: 60 cm. LED veidrodis dera su vonios elektros instaliacija. Praktiški vonios kambario baldai: spintelės, veidrodžiai internetu.


Vonios spintelė su veidrodžiu „Riva“ Elegance SV 60C-2 Sonoma.

Vonios veidrodis su apšvietimu
Pakabinamoji vonios spintelė „Riva“ SV55-1, su veidrodžiu. Nerūdyjančio plieno veidrodis su stovu BABYLISS 8438E. Pasirinkę šį variantą, galėsite taupyti elektros energiją ir labiau apšviesti tamsesnes. Tai puikus sprendimas vonios kambariui, suteikiantis papildomą komfortą. STRATUM veidrodis su apšvietimu 90x60 cm. Vienas svarbiausių vonios kambario interjero akcentų yra vonios veidrodis. Galimi išmatavimai: 70x60cm ir 100x60cm.


Visi mūsų siūlomi vonios veidrodžiai turi įrengtą apšvietimą, todėl nepamirškite. Vonios kambario santechnika virtuvės įranga internetu.

Vonios veidrodis su apšvietimu
LED apšvietimu, vonios veidrodžius su kosmetiniu veidrodžiu ir. Jeigu kalbėtume apie vonios kambario veidrodžius, natūraliai dėmesį sutelktume į. Evolution, praustuvo spintele SD Evolution. Dauguma mūsų prie vonios veidrodžio norėtų pabūti kur kas ilgiau, nei tam turi. Naudojant veidrodžius voniai su apšvietimu, svarbu įvertinti kokios kokybės yra.


UAB "Raguvos baldai" pagrindinė veikla - vonios baldai, vonios kambario baldai (gamyba ir prekyba). Visi vonios baldai kuriami naudojant dažytas MDF. Serija Clear papildyta apšvietimu - Celina, Alena, Stella su specialia power LED technologija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...