2017 m. rugsėjo 23 d., šeštadienis

Zodiako zenklai pakabukai

Zodiako zenklai pakabukai Juvelyrinė internetinė parduotuvė - Kainos iki pat 80% pigiau, nei parduotuvėse. Jeigu interneto parduotuvėje nerandate norimo ženklo ar modelio. Sidabriniai zodiako ženklo pakabukai yra vertingi savaime – nes gaminami iš.

Zodiako zenklai pakabukai
Kaklo papuošalai internetu – grandinėlės, pakabukai. Zodiako ženklai, sidabriniai zodiako zenklai, sidabro zodiako zenklai. Turime kelių rūšių visus zodiako ženklus.


Siūlome Jums pakabukus ant grandinėlių zodiako ženklus iš aukso - tai puiki dovana artimam žmogui gimtadienio proga. Raktų pakabukas - puiki ir praktiška dovana pagal zodiako ženklą. Apvalus sidabrinis pakabukas su zodiako ženklais vos lenktas. Auksinis pakabukas - zodiakas liūtas. Pakabuko ilgis su užsegimu 5,7cm, pakabuko skersmuo 3cm. Pakabukas nerūdijančio plieno "Inkaras" platinos sp. LIKO TIK : Svarstikles-2vnt, Mergele, Zuvis,Vandenys.


Nauji, sidabro spalvos zodiako ženklų pakabukai. Maža kaina, nemokamas pristatymas. Bright Cubic" žavingas, aukso spalvos pakabukas su cirkonio akmenuku.

Zodiako zenklai pakabukai
Fish Pendant" moteriškas pakabukas ant grandinėlės , zodiako ženklas - žuvys. Taip pat galimi ir elegantiški papuošalai: pakabukai, apyrankės, neįprasti. Plieninė plokštelė su zodiaku "Avinas". Gražūs ir pigūs papuošalai internetu, kur išsirinks net patys išrankiausi klientai. Aries, Ari) Zodiako elementas: Ugnis.


Deimantas, Granatas, Heliotropas. Vyriškas pakabukas iš raudono aukso, su ožiaragio zodiako ženklu. Talismanai kiekvienam zodiako ženklui. Saugiai pristatome tiesiai į rankas bet kuriuo adresu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...