2017 m. spalio 29 d., sekmadienis

Baldiniai audiniai kaune

Baldiniai audiniai kaune Didmeninė ir mažmeninė prekyba audiniais. Stilingi audiniai baldams ir interjerui. C (kieme), LT-44151 Kaunas, Lietuva.

Baldiniai audiniai kaune
Gausybė aukščiausios kokybės, įvairių raštų baldinių audinių įvairovė gali. Baldų audiniai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir kituose miestuose. Skirtingi „Krispo gobeleno namų” audinių pavyzdžiai stebina ne tik. Mūsų salono baldiniai audiniai ir gobelenai yra ne tik estetiškai puošnūs, bet ir praktiški.


Baldiniai audiniai kaune
United Fabrics yra Nevotex prekinis ženklas pristatantis platų tekstilės ir baldinių audinių asortimentą. Siūlome pasirinkti iš daugybės įvairiausių. Platus baldinių audinių, eko odos ir natūralio odos pasirinkimas. Litena - lietuvių tiekėjo baldiniai audiniai. Didelis asortimentas įvairių tekstūrų bei spalvų. Dėl papildomos informacijos, užsakymų ar audinių likučių patikslinimo skambinti tel.


Bn tekstilė" siūlo platų kokybiškų, patvarių audinių baldams pasirinkimą. Klasikinių raštų, provanso ar minimalistinio stiliaus audiniai padės kuriant jaukią namų. Audėjas, firminė baldinių audinių parduotuvė.

Baldiniai audiniai kaune
Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Baldinių Audinių Centras, Vilnius, Lithuania. PC "Urmas", Žalioji galerija, 2 salė (Dainava), Kaunas. Maloniai kvieciame i virtualu tura po musu baldiniu audiniu parduotuve. Renversa Celestina Užuolaidų Salonas Adresas: Savanorių pr.


Veiklos sritys: architektai; audiniai, patalynė; interjero apdailos. Tekstilės namai - prekyba audiniais iš Europos. Audiniai, užuolaidos, verpalai" veiklos srityje pateikiama audiniais, užuolaidomis, verpalais prekiaujančių įmonių informacija, kontaktai, rekvizitai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...