2017 m. spalio 29 d., sekmadienis

Bitė mokėjimo planai

Bitė mokėjimo planai BITĖS neribotų pokalbių planai su gigabaitais, kurie galioja visoje Europos sąjungoje! Nemokamos ekrano draudimo, interneto apsaugos bei mobiliojo ryšio. Jei Jūsų mokėjimo plane nėra duomenų paketo arba jo nesate užsisakę, pirmieji 5 MB duomenų kiekvieną mėnesį Jums nieko.

Bitė mokėjimo planai
BITĖS akcijos ir dovanos su planais ir išmaniaisiais. BITĖ pirmoji Lietuvoje siūlo: naujųjų planų GB naudokite visoje Europoje! Antradienį „Bitė“ pristatė naujus planus. Didžioji naujiena ta, kad šeši iš aštuonių „Bitės“ pristatytų planų turi labai naudingas sąlygas.
Bitė mokėjimo planai
Kompanijos „Tele2“ klientai į Lietuvą iš ES.


Nuo šiol klientai galės rinktis tik iš keturių naujų mokėjimo planų. JŪSŲ DĖMESIUI NAUJI PLANAI: MIDI IR MAXI. SMS paketą prie plano MIDI reikia užsisakyti. Neribotos Į populiariausius LT tinklus. Visi turi mažiausiai gigabaitą duomenų, neribotus pokalbius, SMS. Atsisakau bitės tinklo (labas) paslaugų, dėl automatinio planų pratesimo, ypatingai interneto automatinio.


Bitė Lietuva“ pristato naujus mokėjimo planus, kuriuose nebėra megabaitų. Bendrauk neribotai taip, kaip tau patogiau: su planu SAVI PILDYK ir TELE2.

Bitė mokėjimo planai
Telekomunikacijų bendrovė „Bitė GSM“ pristatė rinkai naują mokėjimo planą „Bitė privatiems“, kuris pakeis ankstesnių mokėjimo planų įvairovę. EXTRA PARA PARA - tiks geriausiai, jei vienodai skambinate ir dieną ir vakare. Jei norite pasirinkti planą PARA, skambinkite tel. Mūsų visai rinkai siūlomas naujas „Bitės“ mokėjimo planas „Laisvė“ keis ne tik telekomunikacijų verslą, bet ir visuomenę.


Naujasis mokėjimo planas ne tik suteiks.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...