2017 m. spalio 14 d., šeštadienis

Boulingas klaipedoje kainos

Boulingas klaipedoje kainos Boogie Woogie" picerija ir boulingas "Broadway". Nuolaidos: 10% nuolaida su DAILY CARD nuolaidų kortele! Ieškote aktyvios, bet atpalaiduojančios pramogos?

Boulingas klaipedoje kainos
Užsukite į K-Centre esantį boulingo klubą HONOLULU. Didžiausias mieste 24 takelių boulingas su mūsų virtuvės specialiais patiekalais pramogaujantiems. Vakaris („Amberton“ Klaipėda viešbutis, antras aukštas). Pramogauk daugiau: vakarėliai, koncertai, festivaliai, parodos, spektakliai.


Boulingas klaipedoje kainos
Boulingo batelių nuoma į kainą neįskaičiuota. Puiki vieta pažaisti boulingą ir netik. Daugybė kitokio pobūdžio sportinių žaidimų – dartai, stalo futbolas, biliardas, boulingo bei bokso turnyrai tikrai įkaitins visų. Ne tik boulingo takeliai, bet ir biliardo stalai, žaidimo automatai. Su kuponu - žaisti boulingo už ypač mažą kainą. Metus veikiantis "Broadway Bowling" yra modernus boulingo klubas.


Studentams, moksleiviams ir pensininkams darbo dienomis, išskyrus penktadienį nuo 18 val. Klaipėdoje įdiegta šviesoforų monitoringo sistema. Q-ZAR LASER TAG - vienas iš labiausiai jaudinančių grupinių žaidimų pasaulyje ir labiausiai technologiškai pažengusių. Manto 84, Klaipėda (p.c. “STUDLENDAS” II a.) su “Apoil” nuolaidų kortele dabar galite žaisti 15 % mažesne kaina, o baro gėrimais. Studlendas - šiuolaikinis prekybos centras Klaipedoje. Pirmasis boulingo klubas Vilniuje ir Baltijos šalyse. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


FORUMAS, boulingo centras, UAB SPEIRAS žemėlapis. LT-94101, KLAIPĖDA žemėlapio koordinatės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...