2017 m. spalio 26 d., ketvirtadienis

Brokuoti baldai kaune

Brokuoti baldai kaune Parduodame mažai naudotus biuro baldus: 3 stalai su stalčių blokais, spinta dokumentams ir maža spintelė. Gaminame kietuosius baldus iš laminuotos plokštės Kaune, projektuojame pagal klientų pageidavimus ir poreikius. Priimame individualius nestandartinių baldų.

Brokuoti baldai kaune
Važiuojant iš Kauno pusės,įvažiavus i Karmėlavos miestelį važiuoti iki Briedžių medžioklės,tada apsisukti ir grįžtant į. Nemokami parduodamų baldų, interjero prekių skelbimai. Indauja klasikinio stiliaus, Sekcijos, bufetai, indaujos. Nauji ir naudoti baldai iš Vokietijos, Kaunas.
Brokuoti baldai kaune
Svetainės baldų komplektas 4+ 1 + 1. Odinis svetainės baldų komplektas 3+1 ir pufas. Naudoti baldai iš Vokietijos ☀ Parduotuvė klasikiniai baldai - kokybiški baldai Jums!


Nemokamas baldų pristatymas Klaipėdoje ☀ ➔ ☎ +37065656387. Parduodu naudotus baldus- sekciją 100Lt, sofą- lovą 50 Lt. Naudotų, senovinių ir antikvarinių baldų, bei interjero detalių parduotuvė Vilniuje, Kareivių g. Pigūs naudoti baldai, Kaunas, 100 Lt. Geros būklės naudoti baldai jūsų pasirinkimui. Išsirinkite patikusius naudotus baldus namams ar biurui.

Brokuoti baldai kaune
Daugiau informacijos rasite tinklalapyje. Vokietijos komisuose, nupirktų indų šviestuvų, laikrodžių kitų interjero detalių. Baldai naudoti - prekyba Kaune, įmonių paieškoje rasta 9 rezultatai su adresais, telefonų numeriais ir kita informacija apie paslaugas.


Tai rubrika, kurioje yra pateikiamos įmonės, kurių veiklos sritis yra patys įvairiausi baldai, jų gamyba, pardavimas, importas bei eksportas ir pan. Baldoteka - visų tipų baldai internetu pigiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...