2017 m. spalio 31 d., antradienis

Citatos apie vyrus

Citatos apie vyrus Posakiai, citatos, frazės, žodžiai ar mintys apie vyrus. Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Dauguma vyrų, kurie koneveikia moteris, iš tikrųjų plūsta tik vieną moterį.

Citatos apie vyrus
Visuomenė taptų labai maloni, jeigu visos moterys būtų ištekėjusios, o visi vyrai – viengungiai. Tikras vyras turi turėti bent vieną priešą. Mintys apie vyrus literatūroje. Kaip moteris ir vyras gali suprasti vienas kitą, jei jie nori skirtingų dalykų: vyrui reikia moters.


Citatos apie vyrus
Gairės: Juokingi aforizmai, Juokingi posakiai, Juokingos citatos, Juokingos frazės. Kartais jie tokie nesuprantami lyg tikrai būtų iš kitos planetos. Tačiau, kad ir kaip bebūtų, jiems moterys dažnai ne tik. DELFI - Garsiajai madam Coco rugpjūtį sukaktų 131 metai. Tai nesibaigianti lyčių dvikova, nei vienas nenori nusileisti. Nebūtinai juokingos mintys ir posakiai.


Vidutinė moteris nori būti graži, o ne protinga, nes vidutinis vyras geriau mato nei. Moteris niekada nepamiršta vyrų, su kuriais jai buvo gera, vyras - moterų. Kodėl vyrai bėgioja paskui moteris, neketindami jų vesti?

Citatos apie vyrus
Sumani moteris turi milijonus prigimtinių priešų: visus kvailus vyrus. Jeigu tai darytų vyrai, jie tikriausiai stipriai. Vyrai gali miegoti su kuo panorėję ir niekam. Jie dar ja niekada nesinaudojo. Kuo vyras panašus į distancinį pultą?


Tuo, kad dažnai guli šalia televizoriaus? Jei aš privalau turėti vyrą, tegul jis neturi gražios figūros ir perlais išsiuvinėtų brokato drabužių. Bet atskristų pas mane kaip gulbinas pašėlusiai plasnodamas. Moters mintys švaresnės už vyro. Moterys bando laimę, vyrai rizikuoja. Aforizmai, Žodžiai Apie Įžymius Žmones.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...