2017 m. spalio 22 d., sekmadienis

Civiline santuoka reikalingi dokumentai

Civiline santuoka reikalingi dokumentai Kokių dokumentų reikia santuokai įregistruoti? Pateikiami šie dokumentai: Asmens tapatybę patvirtinantys dokumentai; Gimimo. Prašymas sudaryti santuoką priimamas iš karto, o santuoka registruojama.

Civiline santuoka reikalingi dokumentai
Norint įtraukti į apskaitą bažnytinę santuoką, reikia pateikti bažnytinės santuokos dokumentą. Jeigu tuoktasi ne katalikų bažnyčioje, reikalingas. Santuoka gali būti laiminama ir kitoje parapijoje ar bažnyčioje, tačiau tos. Jūsų parapijos klebono leidimas tuoktis kitoje.


Civiline santuoka reikalingi dokumentai
Priėmę Santuokos sakramentą, o po to išsiskyrę ir sudarę antrą civilinę santuoką arba praktiškai kartu ne santuokoje. Jums reikės pateikti nustatytos formos prašymą įregistruoti santuoką vieno iš jūsų. Vedybų sutartis, kiti teisiniai klausimai, susiję su santuokos registravimu. Tad kokios tos taisyklės ir kokių dokumentų reikia norint susituokti? Svarbiausia mylėti, o santuoką įregistruoti galime ir su kitataučiu. Užsienio valstybės piliečio dokumentai (išskyrus pasą) turi būti legalizuoti ar patvirtinti. Kokią santuoką pasirinksite: civilinę ar bažnytinę? Lietuvoje ir dokumentą, patvirtinantį, kad santuokai kliūčių nėra.


Reikalingi šie abiejų sužadėtinių dokumentai:. Dokumento, liudijančio, kad anksčiau nebuvote sudaręs bažnytinės. Jei esate anksčiau sudarę civilinę santuoką, reikia pateikti santuokos liudijimo kopiją. Norime įspėti, jei Santuokos sakramentui reikalingas vyskupo leidimas, kol jis nėra. Jūsų santuoka bus tikra, o ne imitacinė. Bet jei norite įregistruoti civilinę santuoką, reikia eiti į civilinės.


Paslauga teikiama asmenims, norintiems įregistruoti santuoką. Civilinei santuokai reikalingi dokumentai: 1. Ambasadoje užpildomas prašymas, pateikiami dokumentai ir susitariama dėl santuokos sudarymo datos. DELFI - Aš esu Lietuvos pilietė, o mano jaunikis - iš Airijos. Kokius dokumentus reikės pateikti, norint patvirtinti santuoką bažnyčioje? Santuoka Bažnyčios požiūriu Santuokos sakramentas, kurį suteikia Bažnyčia, tai Dievo ir. Be krikšto pažymos reikalinga ir Šeimos centro pažyma, kuri gaunama.


Pirmam susitikimui gali reikti turėti asmens tapatybę liudijantį dokumentą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...