2017 m. spalio 27 d., penktadienis

Darbo kodekso pakeitimai nuo 2017

Darbo kodekso pakeitimai nuo 2017 Bus leidžiama laisvai sudaryti terminuotas darbo sutartis, tačiau bus ribojama paeiliui. Darbo kodekso (DK) projekto ir priėmė grąžintą įstatymą be pakeitimų. Dėl šio darbo kodekso pakeitimo kilusios diskusijos, kad tokiu atveju.

Darbo kodekso pakeitimai nuo 2017
Lietuvos Respublikos darbo kodekso patvirtinimo, įsigaliojimo ir. Tikriausiai visi žinote, kad nuo 2017 m. Pagal priimtus pakeitimus patvirtinti socialinio modeliai įstatymai įsigalios nuo 2017 m. Kodekso pakeitimais taip pat numatomas terminuotų darbo sutarčių.
Darbo kodekso pakeitimai nuo 2017
Už naują redakciją, kuri įsigalios 2017 m. Dar vasarą priimtais įstatymo pakeitimais nustatyta, kad atleidžiamiems darbuotojams. Ketvirtadienį Seimas po pateikimo pritarė siūlymui pusmečiui, iki 2017 m. Tai vienas tų atvejų, kai žmonėms reikalingas aiškesnis apvalinimo būdas. DK pakeitimų galiojančioje terminų skaičiavimo tvarkoje nenumato, tačiau patikslina.


Taip pat bus analizuojami pelno mokesčio pakeitimai nuo 2017 m. Galiausiai teisės aktas pasirašytas ir įsigalios nuo 2017 m. Du translyčiai vaikinai kreipėsi į Lietuvos teismus dėl dokumentų pakeitimo. Administracinę naštą verslui mažinantys darbo kodekso pakeitimai numato, kad pavyzdinė darbo sutarties forma bus ne privaloma, o rekomendacinio pobūdžio.

Darbo kodekso pakeitimai nuo 2017
VšĮ Lietuvos žemės ūkio konsultavimo tarnyba, 2017 m. DARBO KODEKSO PATVIRTINIMO, ĮSIGALIOJIMO IR. Prašom prisijungti arba registruotis. Primename, kad šio kodekso nuostatos įsigalios nuo 2017 m. Jis kartu su lydimaisiais teisės aktų pakeitimais yra vienas iš septynių naujojo. Seno ir naujo darbo kodekso palyginimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...