2017 m. spalio 26 d., ketvirtadienis

Gazuotas mineralinis vanduo

Gazuotas mineralinis vanduo Mineralinio vandens nereikėtų gerti nuolat, nes jame daug druskos. Gazuotas ir prieš valgį geriamas vanduo skatina tiek. Greičiausiai būtų sunku surasti nepritariančių, kad gerti mineralinį vandenį – sveika.

Gazuotas mineralinis vanduo
Sukurtas pačios motinos gamtos: išgaunamas iš Žemės. Tyrinėtojas teigė, kad nors gazuotas mineralinis vanduo yra skanesnis ir geriau malšina troškulį, tačiau anglies dioksido prisotinto vandens. Nei geriamasis, nei stalo vanduo nėra toks.


Lietuvoje kol kas populiaresnis gazuotas mineralinis vanduo, tačiau vis daugiau. Kokį pasirinkti - yra skonio reikalas. Bene dažniausiai tenka girdėti, kad gazuoti gėrimai yra kenksmingi dėl. Juolab kad burbuliukų turi ir dauguma mineralinio vandens rūšių. Klaidingai mano tie, kurie įsitikinę, kad jau mineralinis vanduo tinka tikrai visiems. Be abejo, gazuotą mineralinį vandenį gerti bent jau yra sveikiau negu visokius gazuotus saldžius gėrimus.


Bet vis tiek sklando gandai apie jo. Silpnai gazuotas natūralus mineralinis vanduo RASA, 2 l. Ir daug atsakymu buvo kad siukstu negerti jokiu gazuotu gerimu. As geriu nemazai gazuoto vandens, mineralinio, bet jokiu kitu birzgalu negeriu.

Gazuotas mineralinis vanduo
Kodas V19192Y; Brūkšninis kodas 4770405227079; Norėdami užsakyti prekę tapkite klientu. Natūralus mineralinis vanduo VYTAUTAS, gazuotas, 1,5 l, PET D. Kodas V9C2Z1F; Brūkšninis kodas 4772014000197; Norėdami užsakyti prekę tapkite klientu. Druskininkų Hermis – lengvai gazuotas.


Lengvai gazuotas mineralinis vanduo – aukso viduriukas tiems, kuriems sunku apsispręsti tarp gazuoto ir negazuoto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...