2017 m. spalio 13 d., penktadienis

Gydomieji auskarai

Gydomieji auskarai Prekyba auskarais kūnui į bambą, nosį, liežuvį, ausis ir kitas vietas Pas mus rasite tokių, kokių Lietuvoje kitur nepasiūlys. Gydomieji auskarai i ausis - vinted. Praneškite apie kitą vaizdąPraneškite apie įžeidžiantį vaizdą.

Gydomieji auskarai
Pirmiausiai būna naudojami gydomieji auskarai, kurie padeda išvengti komplikacijų, uždegimų, pūliavimo ir kitų nemalonių bei visai nereikalingų pojūčių bei. Greitas pristatymas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti?


Galimas siuntimas paštu :) skelbimas ID54379379. Ar girdėjote apie gydomuosius auskarus? Vakar vakare užsisėdėjome su draugais ir galų gale neturime supratimo ar tai tiesa ar mitas. Jie prideda moteriai žavesio ir patrauklumo. Mūsų parduodami auskarai tinka įvairiems. Procedūros metu dūrimo vieta yra nuskausminama, bei parenkamas gydomasis auskaras. Jums bus suteikta visa informacija apie dūrio vietos priežiūrą.


Veiklos sritys: Juvelyriniai dirbiniai, gintaras; Suvenyrai, dovanos. Veiklos aprašymas: Internetinė auskarų kūnui parduotuvė.

Gydomieji auskarai
Auskarai į bambą, auskarai į liežuvį. UAB „Skirgesa“ atstovaujama auskarų firma STUDEX. Gydomasis losjonas po ausų pravėrimo 100ml. FĖJŲ DULKĖS – tai elegantiška juvelyrika! Aukštos kokybės papuošalų ir aksesuarų internetinė parduotuvė vertinančioms išskirtinį ir unikalų stilių.


Mechaninis veido odos valymas, 60 min. Gydomoji procedūra su glikolio rūgštimi (riebiai odai), 60 min. Tai auskarai į bambą, auskarai į liežuvį, auskarai į nosį, vienkartiniai auskarai, įvairūs kūno papuošalai, auskarai antakiams. Taigi, norėjau auskaro į bambą, parašiau į feisbuko grupę. Ausyčių dūrimas ir auskarai kūdikiui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...