2017 m. spalio 13 d., penktadienis

Idomus faktai apie zmogu

Idomus faktai apie zmogu Apie žmogų yra daug įdomių, mums nežinomų faktų. Vienintelė žmogaus kūno dalis, kuri. Aistringai bučiuojantis sudeginama 6,4 kalorijos per. Daugelis žmonių beveik nepažįsta savo kūno, neturi nė mažiausio supratimo apie nepaprastas organizmo funkcijas. Siūlome paskaityti dešimt įdomių faktų. Kiekvienas žmogus čiaudėdamas nesusimąsto, kad šio proceso.


Vyrai laikomi liliputais, kai jų ūgis nesiekia 130 cm, o moterys – 120 cm.

Idomus faktai apie zmogu
Kai žmogus šypsosi jis naudoja ne mažiau 30 raumenų. Dykinėjimas verčia žmogų jaustis nepatogiai. Jei žmogus bijo, jei jo talentas ir sugebėjimai bus neįvertinti, tai jis, nežiūrint į sveiką protą. Kartais užtenka atidžiau žvilgtelėti į save. Jūs kaltinate kitą žmogų, bet ne situaciją (arba situaciją, bet ne save).


Pateikiame Jums dešimties faktų, kurių apie jį galbūt dar nežinojote, sąrašą. DELFI - Yra nemažai nesusipratimų ir mitų, kurie susiję su kūno kalba. Pavyzdžiui, yra nemažai knygų, kuriuose rašoma, jog „žmogų galima. Top 10 Faktai - Žemės planeta - Duration: 5:04.

Idomus faktai apie zmogu
Pateikiami įdomūs, neįprasti faktai apie pasaulį, žmones, netikėtus nutikimus ir kita. Mokslinis bambos pavadinimas – umbilicus.


Neįprasti faktai apie žmogaus kūną, Įdomybės. Vidutinis žmogus gali vienu metu išlaikyti atmintyje septynis objektus. Tačiau žmogų galima ištreniruoti apdoroti daugiau objektų nei devynis. Moterys mirksi beveik 2 kartus dažniau nei vyrai. Pateikiame 15 įdomiausių faktų apie Jūsų organizmą, kurių tikriausiai nežinojote. Mūsų organizmas sugeba gaminti aspiriną. Vaisių ir daržovių vartojimas gali.


Blondinų barzda auga greičiau nei brunetų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...