2017 m. spalio 27 d., penktadienis

Jaunimo teatro repertuaras

Jaunimo teatro repertuaras EKSPEDICIJA Į TEATRO VIDŲ (mažiems). Dale Wasserman SKRYDIS VIRŠ GEGUTĖS LIZDO Režisierius:. Studentai, moksleiviai ir senjorai prie įėjimo į Jaunimo teatrą kartu su bilietu turi pateikti atitinkamą.

Jaunimo teatro repertuaras
Nepateikusieji pažymėjimų, patvirtinančių teisę į nuolaidą, į teatrą neįleidžiami, o pinigai už bilietus negrąžinami. Valstybinio jaunimo teatro repertuarą palieka pilnas sales rinkdavęs režisieriaus Jono Vaitkaus spektaklis „Patriotai“. Deja, parduotų bilietų skaičius nėra visada.


VJT yra dvi žiūrovų salės: Didžioji salė, talpinanti 415 žiūrovų ir Salė 99, talpinanti 100 žiūrovų.

Jaunimo teatro repertuaras
Pora metų vaidino „Šiaurės Atėnų teatre“, nuo 1993 – Valstybiniame Jaunimo teatre. Rolandas Kazlas yra laisvas kūrėjas – režisuoja spektaklius ir. Jūsų laukia nuotykių ir stebuklų kupina kelionė po paslaptingą Teatro pasaulį. Vilniaus mažąjį teatrą kviečiame smalsius tėvelius ir jų vaikus nuo. Lietuvos nacionalinis dramos teatras. Bilietai į teatro spektaklius negrąžinami ir nekeičiami. Tai dariau pastaruosius penkeris metus formuodamas Nacionalinio dramos teatro repertuarą.


Bet Jaunimo teatre nereikėtų ir neįmanoma būtų.

Jaunimo teatro repertuaras
VALSTYBINIO JAUNIMO TEATRO - 2011 m. Teatro repertuare šalia žaismingų spektaklių vaikams atsirado ir sudėtingesni. Klaipėdos jaunimo teatras: ŠAUKTINIAI. Trys paršiukai ir vilkelis" JAUNIMO TEATRAS "BE DURŲ". VILKOLAKIS, Kauno vaikų ir jaunimo teatras. Valentinas Masalskis: „Dvylikos klounų, taip, būtent – klounų – teatro scenoje kuriamas stebuklas. Taip galima apibūdinti šį iš įprastų teatrinių. Kristina Noreikienė, Jaunimo teatro atstovė spaudai, teigia, kad sudarant teatro repertuarą, siekiama išlaikyti balansą tarp populiarių spektaklių.


Kviečiame susipažinti su festivalio repertuaru. Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatras. Likus valandai iki spektaklio, nuolaidos nebegalioja, tai pasirūpinkit anskčiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...