2017 m. spalio 30 d., pirmadienis

Kaip padaryti peteliske

Kaip padaryti peteliske TV rubrikoje “Mamos dirbtuvėlės” puošiamės dar vienai šventei. Ta proga siūname peteliškes, kurias pritaikysime ir savo auginamam sūnui ar. Taip draugai vadina vyriškus aksesuarus – peteliškes – siuvančią 23-ejų.

Kaip padaryti peteliske
Simono trečiojo gimtadienio aprangos akcentas - peteliškė! Prieš 2 dienas - Norėdami pasipuošti išskirtine peteliške, arba varlyte, ją galite. Aksesuarą galima pasidaryti iš kostiuminio audinio, kuriam reikės paklijavimo.


Pediatrai taip pat dažnai dėvėdavo peteliškes, kad kūdikiai negalėtų pačiupti jų, ką jie laisvai galėtų padaryti su kaklaraiščiu.

Kaip padaryti peteliske
Taip pat stilingi šalikai ir kaklaskarės. Apsilankyk "Peteliškių pasaulyje" ir būk stilingas. Atrodytų, keista, kad peteliškė - toks, atrodytų, vien tik vyrams skirtas. Tam pačiam vyrui puikiai gali tikti ir kaklaraištis, ir peteliškė, tik skirtingomis progomis. Ar peteliškes derinant prie aprangos galioja tos pačios taisyklės. Pasipuoškite unikalia medine peteliške. Peteliškės pagamintos iš ąžuolo,riešutmedžio,baltojo uosio.


Tai gali būti puiki dovana jūsų draugui, kolegai ,artimaja. Taigi aptikusi keletą patrauklių peteliškių, pagalvojau jog jas padaryti.

Kaip padaryti peteliske
Visada tikėjau (ir vis dar tikiu), kad kiekvienas iš mūsų patys galime viską padaryti. Augau tarp menininkų – tėtis fotografavo, močiutė piešia. Tada nutariau kažką kitokio negu peteliškė ar kaklaraištis padaryti vyrams. Kai susukau žiogo mazgą, supratau – šitas dalykas turi ateitį.


Jei jo nedovanojate, suriškite kaklaraištį iš storo kaspino, o kaspino galą nukirpkite suformuodamos trikampį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...